exoexo
Member
Преди някой ден смених на Аваст, да го тествам, понеже го слагам на всички приятели, като безплатен. А и е най-ползван по принцип ... И днес забелязвам че сайтовете ми не показват Адсенс, нито фейсбук бутните за споделяне и т.н. Голямо ровене какво и защо .. и откривам, че това е от Аваст. Новите версии по подразбиране слагат добавка на Chrome/Firefox/IE която пак по подразбиране е зададена да блокира проследаването от adSesne и социалните мрежи и затова няма реклами, няма споделяне ... нито печелим, нито ни споделят да имаме нови посетители. Честито! Като знам колко хора слагат Аваст защото има безплатна версия и не се налагат грижи с кракове и кодове ... и тези хора съответно няма да тръгнат да ровят и деинсталират браузър плъгини или да ги настройват, за да им показва реклами и социални опции ... отделно че аз самия се затрудних да махна тези опции, понеже аз махам , други сами се появяват после и пак трябва да махам след това ... въобще най-добре да се деинсталира добавката от всички браузъри или да се влиза в глобани настройки и от там да се махне да не следи ... ама гаранция че 99% от Аваст потребителите няма да го направят и ги губим като приход и споделяне. Та отново - честито! Мерси Аваст!
ПС: писах на Аваст съпорта, но се съмнявам да вземат под внимание и премахнат тези опции.
ПС: писах на Аваст съпорта, но се съмнявам да вземат под внимание и премахнат тези опции.