M mid Active Member Рейтинг - 100% 7 0 0 3 Октомври 2020 #1 Здравейте, Имам казус със AWS EC2 и търся AWS специалист Ако има някой който е навътре с нещата нека да се свърже с мен на лс. или мейл - milen[at]ini[dot]bg
Здравейте, Имам казус със AWS EC2 и търся AWS специалист Ако има някой който е навътре с нещата нека да се свърже с мен на лс. или мейл - milen[at]ini[dot]bg
alexkuzmov Well-Known Member Рейтинг - 100% 4 0 0 5 Октомври 2020 #2 Здравейте, с кое точно имате нужда от помощ? Настойка на сървъра някаква, setup на ELB, auto scaling, насочване на домейн?
Здравейте, с кое точно имате нужда от помощ? Настойка на сървъра някаква, setup на ELB, auto scaling, насочване на домейн?
M mid Active Member Рейтинг - 100% 7 0 0 7 Октомври 2020 #3 Здравейте, Проблема е оправен. Ставаше дума за неправилно сетнат ресайз на Volume на EC2 и след това системата фалира. Много завъртяна беше цялата ситуация защото бяха няколко проблема навързани 1 след друг.
Здравейте, Проблема е оправен. Ставаше дума за неправилно сетнат ресайз на Volume на EC2 и след това системата фалира. Много завъртяна беше цялата ситуация защото бяха няколко проблема навързани 1 след друг.