Аз пък ще хейтна призива ми никакъв глас за никой... най влиятелен в бг интернета хаха... какво е бг интернета:
Интернет пазарът у нас да си се оправят без гласове от тук... щом си правят бизнес така ние също можем без тях... а какво можем без тях справка в темата горе за 1000 импресии можем повече със сайтовете си за чужбина отколкото взимат те ...
щял на измисленото експо да говори Przemek Pluta Regional Manager Central and Eastern Europe, PayPal е тои случайно зне ли че бг форума където има най много активно ползващи пейпал за бизнес потребители и най много съпорт инфо за пейпал на български го хейтва щото организаторите се правят че не съществуваме... подробностите тук
е-аcademy заслужава ли си / e-acad.eu не че съм умрял за линк от там но принципа си е принцип ние не същестуваме те също .. да се опрвят
(моля ако не съм прав някои да ми посочи форум със повече съпорт теми на български за PayPal) от
http://www.predpriemach.com/forumdisplay.php?f=34 да им обеснява на групите колкот си иска те и без това не го ползват.. и това е само малък пример.., как и да е