Положението въобще не е такова. Положението Е В ПЪТИ ПО–ЗЛЕ! Щели да се родят не знам си колко бебета по-малко, а колко от тях ще са българчета?Оставка !!!! Изчезваме бавно , но сигурно
http://www.vesti.bg/bulgaria/obshte...a-shte-se-rodiat-4500-bebeta-po-malko-5999173
През новата година вече свободно може да работим в Европа , колко ли млади ще се изселят завинаги ?
Основния електорат на БСП са възрастните хора и циганите - факт. За това се казва - ние имаме социална политика , ние подпомагаме най бедните. За това дигнаха майчинските , за да гласуват после циганите пак за тях. Системата е така направена , че помощи взимат основно цигани , като за самите тях е по добре да имат /правят деца от колкото да работят. Идва момента в който българите ще са малцинство в България - застаряващо население , младите не раждат и не искат деца , защото няма доходи. Оставката , като действие нищо няма да промени , промените трябва да дойдат от власт имащите , тези в момента усилено работят за стопяването ни. Благодаря за социалната политика !Положението въобще не е такова. Положението Е В ПЪТИ ПО–ЗЛЕ! Щели да се родят не знам си колко бебета по-малко, а колко от тях ще са българчета?
И оставката какво ще промени?
Ти в тая държава ли живееш, помниш ли акциите срещу майките източващи държавата по времето на предните? Абсолютно нищо няма да стане след оставката, защото всички са антибългари и не им дреме за това, че изчезваме.Основния електорат на БСП са възрастните хора и циганите - факт. За това се казва - ние имаме социална политика , ние подпомагаме най бедните. За това дигнаха майчинските , за да гласуват после циганите пак за тях. Системата е така направена , че помощи взимат основно цигани , като за самите тях е по добре да имат /правят деца от колкото да работят. Идва момента в който българите ще са малцинство в България - застаряващо население , младите не раждат и не искат деца , защото няма доходи. Оставката , като действие нищо няма да промени , промените трябва да дойдат от власт имащите , тези в момента усилено работят за стопяването ни. Благодаря за социалната политика !
Браво, щом няма да стане нищо , нека тия си управляват .... при теб надеждата отдавна е умряла. Студентите се борят за промяна , именно заради надеждата , че не всичко е изгубено.Ти в тая държава ли живееш, помниш ли акциите срещу майките източващи държавата по времето на предните? Абсолютно нищо няма да стане след оставката, защото всички са антибългари и не им дреме за това, че изчезваме.
Все едно е кой управлява, политическата линия която следват е една и съща.Браво, щом няма да стане нищо , нека тия си управляват .... при теб надеждата отдавна е умряла. Студентите се борят за промяна , именно заради надеждата , че не всичко е изгубено.
Основния електорат на БСП са възрастните хора и циганите - факт. За това се казва - ние имаме социална политика , ние подпомагаме най бедните. За това дигнаха майчинските , за да гласуват после циганите пак за тях. Системата е така направена , че помощи взимат основно цигани , като за самите тях е по добре да имат /правят деца от колкото да работят. Идва момента в който българите ще са малцинство в България - застаряващо население , младите не раждат и не искат деца , защото няма доходи. Оставката , като действие нищо няма да промени , промените трябва да дойдат от власт имащите , тези в момента усилено работят за стопяването ни. Благодаря за социалната политика !
Бсп бяха вкарали закон за да подпомогнат социално слабия Васил Божков , шефчето на Еврофутбол.
Разбира се имаше вратички да се заобикаля , а сега забраната отпадна.... Гея , Бея и Злодея коват законите.
Цитата е от Юли 2013, сам може да се информираш кой е управлявал и кой е ковал законите 2012 година.Предизвестен край.
Причината да се стигне дотук е, че онлайн букмейкърите са без лиценз за хазартна дейност, издаден от българския регулатор. Изискването беше записано в новия Закон за хазарта, приет преди година.
Eй тоя дянков и тея гербаджии са такива боклуци, аз от колко време повтарям, че гледат винаги да вземат пари от обикновения човек. Затова и сега са политически трупове.Вероятността такива да потекат и в близко бъдеще са изключително имагинерни. Още по-абсурдно звучи и прогнозата от времето на изготвяне на закона (при управлението на ГЕРБ), че постъпленията (за хазната) биха могли да са от 50 милиона евро годишно, защото това се доближава до размера на брутните приходи на операторите.
а кое му е недостъпното? аз проблеми досега не съм имал
даже и пари съм взимал (афф) и този месец ще има да взимам