MsGeR New Member 9 Ноември 2008 #1 На 01.12.2008 стартира българското блог съзтезание BigBlogger. Ако искате да участвате погледнете правилата оттук - BigBlogger Последно редактирано: 9 Ноември 2008
На 01.12.2008 стартира българското блог съзтезание BigBlogger. Ако искате да участвате погледнете правилата оттук - BigBlogger
M mybux New Member 15 Ноември 2008 #5 От: BigBlogger Обясни ми по-подробно как да направя настройките на rss-а за да мога да участвам, на ЛС и може и да се включа
От: BigBlogger Обясни ми по-подробно как да направя настройките на rss-а за да мога да участвам, на ЛС и може и да се включа
MsGeR New Member 16 Ноември 2008 #6 От: BigBlogger Тъй като доста хора ме питаха какво е RSS, ето го и отговора Какво е RSS
Митака New Member 19 Декември 2008 #8 От: BigBlogger В крайна сметка не се състоя и всички ентусиасти изявиха своите "благодарности". Обещанията пред посетителите са за спазване, приятелю
От: BigBlogger В крайна сметка не се състоя и всички ентусиасти изявиха своите "благодарности". Обещанията пред посетителите са за спазване, приятелю
vetzkov Well-Known Member 20 Декември 2008 #9 От: BigBlogger хаххаха скоро един от желаещите ми писа на скайп : бахар мустафа се усра та са разбирам за какво става въпрос
От: BigBlogger хаххаха скоро един от желаещите ми писа на скайп : бахар мустафа се усра та са разбирам за какво става въпрос
Sobieski Well-Known Member 21 Декември 2008 #10 От: BigBlogger добра му беше ракламата... слаба ракия
Blinky Owner 21 Декември 2008 #11 От: BigBlogger Да, доста обширна беше. Всежо, няколко голяма блога...браво. Аз лично мисля че добре използва ресурсите на бг интернета. Пожелавам му успехи и дано скоро придобие мн голяма популярност.
От: BigBlogger Да, доста обширна беше. Всежо, няколко голяма блога...браво. Аз лично мисля че добре използва ресурсите на бг интернета. Пожелавам му успехи и дано скоро придобие мн голяма популярност.