От: Re: От: Bing експериментира с още 10 резултата - страниците им ще показват 20!
И това е нещо. Последно време и такъв PR им е нужен. Не вярвам, че скоро ще имат нещо друго да покажат.
А бота кво показва?? на ма..ка си в ...ката показва
Оня ден от ключова дума в производството дето има над 2000 фирми в бг ми вади първите 30 форуми и разни лайна и нито една фирма.... е кво вади и показва... изнудва хората за шибаният си адуърдс, това е истината! В другия форум огина се светна, че бота реже вся и всьо дребни фирми и изисква едва ли не адуърдс глупав всеки да се набута за да има индех.... хах това търсачка ли е??!!
Ами кво ми дублира едни и същи сайтове по N пъти? Видях си собствен по популярен ключ ТОЧНО 12 пъти дублаж от 3та към 4ва... били тестове пингвини хаха глупости. Бута стиснатите назад с ментета резултатати - това е! Кой е перераст - той не вижда
Като монополна търсачка би трябвало да дават от-до резултати по мети, независимо колко им харесва. Е верно и 100 място да е, ама да го има...а тва 50-та страница след поне 30 дето НЯМА НИЩО ОБЩО С КЛЮЧА кво е?? - Див селски комерсиализъм, това е. Наказания било... абсолютни глупости с които да си оправдават масоно-евреиските нагони.
Аз верно съм идиот и намирам почти всичко дет ми трябва в големият бот, ама от месеци насам нищо читаво не мога да открия дори да се старая
Званят ми ме питат даже "ама къде е това и онова". "Че го намериш" викам, ама ако си цакаш
Та минах на яху, бинг, алта и напред..ако щеш
щото в бота освен тия дет плащат повече от колко изкарват и яко спам друго не може да намериш.
ОК, както и да е -
Ти, ми кажи едни два примера (напиши 6 реда) , че шибаният бот заслужава да му лижеме бабача