Bitcoin / Биткойн

IvanKirov

Active Member
@IvanKirov Следя темата от последните десетина страници и ми прави впечатление, че бая си попрочел по темата. Вкарвал ли си някога пари в крипто или винаги си бил на това мнение?
Пари в крипто не съм набутвал, не съм и спечелил. Следя го от 2014 някъде, гледах му сорс кода и го прекомпилирах. Мислех да вадя мое крипто да продавам на шараните, ама с маркетинга е много трудно. Къде по-смислени проекти умряха, остана само най-тъпия примитивен бай хойн.
Туй е 100% емоция и истерия, и нямам идея накъде ще потегли цената.
Замислям се с lightening network, пуснали са сорса, нищо че няма общо с криптото. Банкиране с обезпечение Биткойн.
Самият Биткойн не реализира и едно от заявленията които правеше. Нито е децентрализиран ни анонимен ни със символични транзакции. Парадокс е, че най-неуспешното крипто единствено запази цена, всичкото алткойн дълбоко на загуба!
 
  • Like
Реакции: Stop

IvanKirov

Active Member
Ей това ви е новата икономика, на бъдещето. Някой си снимал кучето, и експлодират милиарди капитализация. Като стане ясно за поредния кьорфишек - балонът спихва като изпразнен ***
Ааааайде на 550 000 000 000 000 шиби, топли топли не останаха!
Илон Мъск помогна на шиба ину да достигне ранга на една от най-големите криптовалути по пазарна капитализация само чрез снимка на кучето си. Меме монетата обаче поевтиня, след като милиардерът уточни, че не притежава никакви нейни токени.


Мъск, който многократно е възхвалявай доуджкойна в социалните мрежи и често коментира криптовалутите като цяло, отговори на запитване от потребител в Twitter какво количество шиба ину притежава. „Никакво“, заяви милиардерът, а в допълнителен туит уточни, че притежава само биткойн, етер и доуджкойн.
 

IvanKirov

Active Member
Не знам защо вдигате темата с някакви неща различни от основната и цел?
И каква е основната ѝ цел?
Айде да съм в тон с "предприемаческия форум" - ти какво би инвестирал, АКО имаше цели 1000 лева?
 

V.Andreev

Well-Known Member
И каква е основната ѝ цел?
Айде да съм в тон с "предприемаческия форум" - ти какво би инвестирал, АКО имаше цели 1000 лева?

Основната цел е да се говори за Биткойн.
На другия ти въпрос не знам какво очакваш като отговор. Зависи в какъв етап от живота си, какви са ти целите...
 

Горе