Аз купих етер, но много малко Според вас ще стигне ли 500$Някой да купува ETH?
Аз купих етер, но много малко Според вас ще стигне ли 500$Някой да купува ETH?
етера ще се срине като наближи края на POW и подмяната му с POS, proof of work/stake
Утре в 7:30 pm ....Кога това?
Това какви криптовалути ще купуваш зависи изцяло от теб. Аз лично разчитам на краткосрочните трейдове. в coinmarketcap . com може да следиш почти всички валути. И аз се занимавам от скоро с криптовалути.Къде е най-хубаво да се инвестира сега малки суми кои криптовалути да купувам? кои се очакват да се покачват ? къде да следя за изцяло нови криптовалути?
Това само показва, колко си заблуден. Сравняваш каруца с ракета... Въобще нямаш идея за какво става въпрос и какъв е принципа на обезпечаване на криптовалутите.М-да.
Криптовалутите не са по-различни от лотарийно талонче или държавен чиновник - лишени са от съдържание, не създават нищо, изискват разходи и обслужване.
Ако бяха нещо съществено, нямаше да им смятат цената в долари, а щяха да смятат долара спрямо койна.
Бих инвестирал в каруцата Лафка, но не и в койни.Сравняваш каруца с ракета
За всички, вълнуващи се от спекулации и финанси, препоръчвам да се запознаете с и разберете Франк Каупъруд.
Ако не сте чували или не познавате Франк Каупъруд, не се занимавайте с нещата от тази тема.
Хау!