SoloContraTutti
Well-Known Member
Това с фейк историята е достойно да се напише на сценарии за филм.
Ами каквото сабя покаже. Ще ги замразя за 2 години и после ще видим... Има два варианта: или да копам на полето или да си карам самолета.И после към темата "Freelance jobs and projects" ?
Баш да няма значение .. как се казва този приятелИ наистина в момента той е страшно богат. Работи за компании като Microsoft и Google. И много е в час. Създал е 30% от една от операционните системи на Microsoft. Но това няма значение.
бил гейтс веБаш да няма значение .. как се казва този приятел
Баш да няма значение .. как се казва този приятел
Дали е недостатък или предимство не знам, но съм много алчен и рискувам много.Бъди алчен, когато другите са страхливи и бъди страхлив, когсто другите са алчни. И в тази, връзка - някой да купува нещо?
Аз се уплаших в началото и си продадох етера, и малко ме е яд.. сега обаче си взех BTC от евтинотоБъди алчен, когато другите са страхливи и бъди страхлив, когсто другите са алчни. И в тази, връзка - някой да купува нещо?
Не знаех, че вноските към Credissimo могат да се плащат в биткойни. https://credissimo.bg/news/veche-mozhesh-da-platish-vnoska-po-kredit-s-bitkojn
Я дай повече инфо? Какво е това? Онлайн банка, която предоставя кредит под формата на биткойни??
Я дай повече инфо? Какво е това? Онлайн банка, която предоставя кредит под формата на биткойни??
От: От: От: Bitcoin / Биткойн
Например Биткойн е идеалната валута и разплащателна система за любителите на нелегален хазарт. Ако във вашата държава има закон, който облага организаторите на хазартни игри с несправедливи данъци, можете да го заобиколите като ползвате Биткойн. Даже и самото притежаване на Биткойн може да се разглежда като хазарт - не ви трябват хазартни сайтове, само купувате биткойни и гледате как цената им се променя.
И им трябват крипто. Нищо не се прави ей така бз причина