Никой няма кристална топка , че да знае каква ще е цената. Всичко е спекулации...Добре де, новият биткойн цената на кеша ли ще гони или няма такива прогнози?
Провери адресите в сайта и виж дали имат лайткойн кеш в тях. Има си поленце да се сложат само адресите (без ключовете)Някой да си взе лайткойн кеша?
Преди малко свалям портфейла, имах три ключа в джакса и не знаех къде бяха парите, дадох им бекъп и си ги пратих на мейла. Импортирах ги един по един в лайткойн кеш портфейла, дадох им чек. Програмата крашна и я затворих. Отворих я и вътре нямаше нищо, а ако се опитам да импортирам пак ми дава грешка.
При мен като импортирах ключовете заби , после стартирах пак портфейла и почна все едно наново да се синхронизира и вече си ми визуализира лайткойн кеша.Има си баланс, но не ми ги дават нещо
Напиши повече подробноси защо не си доволенАбе само аз ли не съм доволен от нито една от така наречените бг "борси" или по-скоро магазини за криптовалути?
Може ли да дадете мнения/коментари от опита ви с различните бг продукти на крипто пазара?
Еми затова има световни борси - нз защо някой би се занимавал с бг борса , като знае , че курса е по неизгоден.Масово дизайни от края на 90-те, грозни неизползваеми сайтове, липса на интуитивност - как ще вкараме обикновения потребител в "революцията" така не знам.
6 confirmations когато искам да продам биткойни, за Бога кой чака все още 6 потвърждения???
Надути комисионни при г/д нулеви разходи.
Тромав и не особено френдли съпорт - само по имейл или ако имаш късмет евентуално по телефон.
Не е въпросът в това, много хора не са достатъчно образовани, за да се справят със занимавката да закупят от световна борса или на пръв поглед ще им изглежда прекалено сложно и ще го заебат + KYC, а в психологията на масовия българин все още лежи мисълта, че ако си пратиш някъде по интернет документите утре ще имаш кредити за милиони на твое име. Това + куп други малки проблеми спират обикновения потребител да стане част от еко системата, а това е нещо с което ние уж "просветените" трябва да се борим, за да разширяваме потребителската база на технологията в която вярваме.Еми затова има световни борси - нз защо някой би се занимавал с бг борса , като знае , че курса е по неизгоден.
През Coinomi става ли да си вземем LCC?При мен като импортирах ключовете заби , после стартирах пак портфейла и почна все едно наново да се синхронизира и вече си ми визуализира лайткойн кеша.
ставаПрез Coinomi става ли да си вземем LCC?