CryptoInvest
Active Member
ко стана с тия крипто лайна ве направо се срутиха яко, портфолиото ми е на такъв минус, чак е смешно вече, няма смисъл дори да продавам
Една от причините за резки спад.
ко стана с тия крипто лайна ве направо се срутиха яко, портфолиото ми е на такъв минус, чак е смешно вече, няма смисъл дори да продавам
България тайно продаде биткойни за 3 милиарда евро
Финансовото министерство е пласирало конфискуваните от Прокуратурата 200 000 биткойна след успешна операция срещу митнически измамници. Сделката е сключена тайно в най-изгодния момент в края на декември 2017 и е донесла на бюджета 6 милиарда лв, което означава, че за един биткойн сме взели 15 000 евро.
Това е било докладвано от Владислав Горанов на Съвета по сигурността при премиера, който беше свикан заради случая „Скрипал“. Истинската тема обаче е била какво да се прави с тези пари. Надделяло е мнението да се купи ескадрила нови самолети за армията.
Няколко суверенни фонда на петролни държави и инвеститори от Азия са изкупили биткойните на таен търг, по който консултант е била „Делойт“. Експерти от американското FBI са помагали да се осигури безопасността на транзакциите, които са били разсрочени във времето, а последната от тях е била предвидена за ранните часове на първи април – докладва Горанов.
Разсрочването се е наложило, за да не се срине пазара при такова мощно еднократно предлагане на биткойни – смята експерт от сайта CoinDesk, до когото Биволъ се допита. Оттам провериха статистическите данни за криптовалутите и потвърдиха, че от декември до момента неизвестен до момента оператор е налял малко над 198 000 биткойна. Според експертите това е и една от причините за плавното смъкване на цената на криптовалутата.
За конфискуваните биткойни се разбра след като на 29 май 2017 Центъра за противодействие на престъпността в Югоизточна Европа (SELEC) съобщи на официалния си сайт за мащабната международна операция ПРАТКА/ВИРУС, при която българските власти са конфискували над 200 000 биткойна. Впоследствие от Прокуратурата и ГДБОП отрекоха категорично, но това е било част от конспиративната операция – най-успешната в историята на службите ни.
Според информация на Биволъ премиерът Борисов ще предложи за правителствени награди Сотир Цацаров, Влади Горанов и самия себе си.
/БИВОЛ
Това е пъвоаприлската шега на Бивол. Надявам се, че под "повечето българи са прости" не визираш и мен?!Ето така се създават и разпространяват фалшиви новини.
И, понеже повечето българи са прости, се връзват на всяка дума.
Жалкото обаче е, че такива глупости се пишат и тук...
На етериум адреса ти разбира се. Достъпваш си етериума през https://www.myetherwallet.com/ и трябва да си добавиш SVD токена ->
The SVD token address is 0xbdEB4b83251Fb146687fa19D1C660F99411eefe3 Symbol is SVD Decimals are 18
Ясно, при мен нещо не се получи пробвах 5 пъти .. Нещо сигурно не правя като хората ще пробвам пак след времеПри мен с това работи и си го добавих.
И както се казва - присъстващите правят изключениеТова е пъвоаприлската шега на Бивол. Надявам се, че под "повечето българи са прости" не визираш и мен?!
Какво става със спекулациите ви - на печалба или загуба сте?
Чак пък да ти отиде спокойствието... пазаруваш си според възможностите и чакаш. Ествено ако това са ти последните пари и нямаш какво да ядеш , вече е друга сметката. Скоро влака ще потегли нагоре и бързо ще светнат в зелено всичките- точно както сега светят в червено.
Какво става със спекулациите ви - на печалба или загуба сте?