Ето затуй се бъзика с тоя форум половината нет. Като ви го кажа и ми се сърдите! Ако имах 1000 леваНз, аз ако имах хиляда лева, бих набил в момента )))
Tи ако имаше 1000 лева в какво щеше да инвестираш?Това обяснява защо на всяка пресечка, тия дни като излизах, някакви хора се хихикаха, взирайки се в телефоните си... Те на форума се смеели. Отстрани имаше и някакви видимо недоволни чичковци, които вероятно са се сърдели на тия хихикащите се.
Ако на човек не му достигат 1000 лв за нормалните неща, той не може да мисли за инвестиции. И нямам предвид, че не трябва да мисли, а че не може - психиката му не позволява. За човек с толкова малко пари инвестицията е нещо с което само хората с излишни пари се занимават. Чак когато придобие достатъчно излишни пари и започне да се чуди как да не ги изяде инфлацията, чак тогава евентуално човек може да започне да мисли за инвестиции.Tи ако имаше 1000 лева в какво щеше да инвестираш?
Ти кво ще речеш, до безкрай ли ще се въдят криптотата? Да пусна и аз един магар-койн, такъв още не са се сетили да пуснат.Ако на човек не му достигат 1000 лв за нормалните неща, той не може да мисли за инвестиции. И нямам предвид, че не трябва да мисли, а че не може - психиката му не позволява. За човек с толкова малко пари инвестицията е нещо с което само хората с излишни пари се занимават. Чак когато придобие достатъчно излишни пари и започне да се чуди как да не ги изяде инфлацията, чак тогава евентуално човек може да започне да мисли за инвестиции.
На някой от ония смеещите се на форума, за да не се смеят повече.Tи ако имаше 1000 лева в какво щеше да инвестираш?
Може да инвестираш в мене, за хилядарка ти пускам какъвто искаш койн. Кеф ти магарешки, маймунешки, хипопотам, дори на името ти мога да го кръстя. Да се фукаш, че си имаш собствен койн, ликът ти ще седи до тоя Насатоши Ми Крачола! Ще си изкопаш милион монетки при нулева трудност, и се пенсионираш богаташ! За тая инвестиция ще те направя крипто милионер!На някой от ония смеещите се на форума, за да не се смеят повече.
Е нема нужда, аз съм инженер, не търгаш. Дивите помпи не са моя специалност, то за там иска да си имаш и борса.Ако успееш да ми докараш ~40-те хиляди последователя, като на Хипокойн в CM, веднага вадя бинката.
Приятел, имам в предвид, ако имах хиляда лева, които мога да изгубя right now. Иначе кой с кви пари разполага си е негова работа. Не си спомням да се познаваме, не знам как си правиш заключения с какви пари разполагам.Ето затуй се бъзика с тоя форум половината нет. Като ви го кажа и ми се сърдите! Ако имах 1000 лева
Вашите не ти ли дават джоб пара да си имаш?
С тая идея ли влизате в крипто, да губите? Нали все нагоре щяха да вървят?Приятел, имам в предвид, ако имах хиляда лева, които мога да изгубя right now. Иначе кой с кви пари разполага си е негова работа. Не си спомням да се познаваме, не знам как си правиш заключения с какви пари разполагам.
С идея да се вдигнат ест. Но ако се вдигнат, чак след 2-3 години, до тогава няма да мога да изляза. Та за това ги смятам, като изгубени в следващата година поне..С тая идея ли влизате в крипто, да губите? Нали все нагоре щяха да вървят?
Ма то дъното е било сутринта в 8... Сега връх се заформя.