Aко е измама после банката отговаря за парите ти. Мотат те ако излезе измама да могат да сторнират преди някой да ти е отмъкнал парите.Не ми разрешавали да си направя лимита 50к за ден.... Пълен потрес. Звъня пак и момата вика заявили сте сигурно много голяма сума, за ваша сигурност ми вика сигурно.
Винаги се е интересувал щом хейти. Няма как да хейтиш нещо от което не си се интересувал никога поне малко.Ванчо, ти крипто тубъри ли гледаш, интересуваш се от криптовалути ли вече?
Ако някой се нагърби с маркетинга - що да не пусна "монета"?Иванчо се завърна в темата. Значи криптото пада или е пуснал монета Vanioshi.
Аха, и с по няколко десетки долара такса транзакция.Клиповете в коментарите от тази публикация гледайте относно пазаруването с крипто. Рано или късно ще стане масово да се пие кафенце със сатошита.
Ако някой се нагърби с маркетинга - що да не пусна "монета"?
Аха, и с по няколко десетки долара такса транзакция.
Вчера бързах ама преди малко разгледах. За 8 години верно само 4 криптота са оцелели, от Топ 100 тогава.
След още 8 години колко от тия 4 ще оцелеят?
Говорихме за Биткойн.А поста въобще видя ли го? А коментарите? А видеата? Работят хората за пазаруване да няма десетки $ транзакция.
Аз се сещам за Peercoin, Namecoin, NXT (макар че NXT е пуснат през Дек. 2013). Койните още си ги има, просто са назад в списъка някъде около 700-800 места. Струват малко повече от първоначалната си цена, така че не са тотален провал. Но да, в сравнение с Биткойн са тотал щета.Вчера бързах ама преди малко разгледах. За 8 години верно само 4 криптота са оцелели, от Топ 100 тогава.
След още 8 години колко от тия 4 ще оцелеят?
Дано не си набарбальокал в тогавашни алткойни. От 15$ сега са на долар и нещо, при тотално мъртъв пазар. Ей тъй се смееха като вие сега, че не съм виждал новото модерно, и как всички сме щели да пазаруваме семки със сатошита.Аз се сещам за Peercoin, Namecoin, NXT (макар че NXT е пуснат през Дек. 2013). Койните още си ги има, просто са назад в списъка някъде около 700-800 места.
Само преди няколко месеца се радвахте на Доги, сега се стабилизира на половината цена. И на туй Кардано ще му мине модата. Няма и едно крипто в момента да става за ежедневен кеш. Да си покажеш телефона и да платиш на касата.Иначе топ 100 постоянно е манджа с грозде. Терен, на който се появяват новите звезди за да угаснат след това. Например, напълно е възможно въпреки отличното представяне на Cardano тази година, да замине назад в класацията и да бъде забравен както другите.
Цъка половин час пича да покаже колко е лесно, и накрая ... НЕ СТАНА!А поста въобще видя ли го? А коментарите? А видеата? Работят хората за пазаруване да няма десетки $ транзакция.
Направо да го пусна това видео. Отделни протоколи.
Цъка половин час пича да покаже колко е лесно, и накрая ... НЕ СТАНА!
В магазина ако всеки извади такъв портфейл направо ще влезем у военно положение, няма да се доредим и за хляб! Ентусиастите не се оправят, представям си баба Пена в Lighting network...
Дигитализация и сега има. Загледах набързо за Lightning network. Не съм се интересувал много от това, тъй като е грозна безумна кръпка отгоре на Биткойн.Споменах, че се работи по това да бъде разплащателно средство. Със сигурност има какво да се доработва по протокола. И не схващаш, че ти ще си чичо или дядо Иван. Днес или утре е ясно, че баба Пена няма да пазарува с крипто. Дали на нас ни харесва, или не, във всички отрасли има дигитализация - в разплащанията също.