В бинанс също може да търгуваш без да имаш портфейл. Правиш депозит с карта/банков трансфер след това купуваш каквото пожелаеш и действаш. Еторо стават, но имат голям спред. От Plus500 бягай с 200.За търговия на крипто без портфейл, кои платформи се използват най много - eToro, Libertex и Plus500 ли ?
За търговия на крипто без портфейл, кои платформи се използват най много - eToro, Libertex и Plus500 ли ?
Силно се съмнявам, но би било добре за купуване според мен.Дали ще има коледно-новогодишна прЕмоция към 32k за да може Ванчо да зареди койни на половин цена?
Виж файлът 22396
Дали ще има коледно-новогодишна прЕмоция към 32k за да може Ванчо да зареди койни на половин цена?
Виж файлът 22396
Да бе, 200 съпорт линии има. Явно още не си разбрал, но ще разбереш, че на криптото ако му щукне може да избие всякакви съпротиви за броени минути. За пример само погледни какво се случва на 19 Май:BTC има не една ами няколко съпорт линии преди да стигне $32к.
Мисля, че TA не съвпада с чакрите ти. Темите за конспирациите ти отиват повече
Същия, какъвто и за 30% надолу То ако се загледаш, 30% движения си ги прави в рамките на месец през поне половината от месеците, ето:Лично съм по - оптимистичен за цената на Бития Кон, може ли да ми кажеш според теб шанса да е 30% нагоре какъв е?
Да бе, 200 съпорт линии има. Явно още не си разбрал, но ще разбереш, че на криптото ако му щукне може да избие всякакви съпротиви за броени минути. За пример само погледни какво се случва на 19 Май:
Виж файлът 22397
30% надолу от 43k до 30k от полунощ до обяд. До Нова Година има предостатъчно време и до 25k да се срине ако рече.
Не правя ТА, просто се бъзикам с Ванчо.
А, и коя тренд линия следва в момента?Абе баш TA се опитваш да правиш. Не знам къде гледаш, но BTC е един от асетите, които супер строго следва тренд линиите. Има и причина.