Бате, ако отделяше поне 1/10 от времето за хейт и философстване във време да се възползваш от различни моменти в крипто или която и да е друга подобна среда досега щеше да си 1000х.
Я да чуя как ще се случи този 1000x? Трябва да вардя ежечасно туитовете на Мъск за някой хайп шит койн ли?
Приемаш отговора ми твърде буквално. Имам предвид, че си губиш времето в чесане на езици и писани на безмислени постове. Това време можеш да го използваш за нещо по-конструктивно, което да ти прави пари.
И аз смятам, че Биткойн няма кой знае какво бъдеще освен като спекулативен асет, но това изобщо не ми пречи да печеля от крипто и NFT.
Също смятам, че всеки млад човек задължително трябва да има някаква експозиция към крипто и NFT.
Отделно правя и https://cryptosezoni.com/trade това като скрипт за продаване/ с възможност 'играта' да е за сток трейдинг - от yahoo api, или крипто , както е на този домейн. Тъй че няма как да не ги поглеждам нещата що за каша са, особено в бъткойн, където могат да се видят мнения от техничари, а не простотиите на /r/cc.
Кат стане готово, може да свирна, да се изтества от юзърите тук, за бъгове и подобни, до края на месеца би трябвало да ги имам и сток играта , и крипто играта - това дето е на криптосезони - е стар билд, този вмомента няма нищо общо, все тая де. За ся stock cms-a ще е отделен от криптото, че нещо не ми се връзва окей технически, да ги има и двете на едно място.
Само да вметна, че никой сериозен трейдър не би използвал за реални пари платформа, която си взима данните от yahoo api. Има платени, които са в реално време и не е скъпо. За Мики Маус става де.
Дай няколко, то идеята е да си ги добавят сами ако желаят, мога да сложа още някои wrappers от други места.
Ами то и трейдинга дето ще е , ще е фиктивен, май ще си остана на yahoo като вариант, и без това да не задължавам хората да се абонират за разни апита.
С две думи разликата между яху апито и тези? На мен ми трябва ъбдейт веднъж на минута.
TLDR?
Не точно.Иначе новината е сравинително стара вече. Ел Салвадор приеха BTC още септември 2021г. и е много интересно как ще се развият нещата там.