С фазите на луната и с шаманството най съвпада, хем графика ти показах.
С фазите на луната и с шаманството най съвпада, хем графика ти показах.
Професорът разправя 20 000 станали, поглеждам да не се бъзика, и кво да видя. 19362 криптота избацали. Въдят се като мишките, после ми се налага да слушам какви били дефлационни и ограничени. Биткойн няма капацитет и за селски сбор, алткойните пък били шит...Няма разлика, всичко е едно лайно - ей сега мога да ти диплойна биткойн клон и дотам със scarcity-то.
Ще очакваш да, 1 милион - и един мърмот завива шоколадите.
Точно в тая тема ми се блещиха за Догито, купували евтинко на 50 цента и богатеели. Вчера го гледах на 12 цента.Бореха инфлацията миналата година с бъткойна - а след година - загуба на 60 процента от стойността си.
Точно в тая тема ми се блещиха за Догито, купували евтинко на 50 цента и богатеели. Вчера го гледах на 12 цента.
Пирит. Златото на глупаците!
Пирит – Уикипедия
bg.wikipedia.org
This is good for bitcoin, we are still early, enjoy stay poor!Кво е чудо станало, че се сурна по пързалката толкова бързо? Вчера май го гледах на 36 К, сега 31 К.
Хихи, след 2 мин. вече 30 К.
Пирамиди, фараони... Виталик Бутерин имал 300 000 Етера, после ми разправят децентрализация било!
Най-после да опишеш реално как се правят predictions за криптотоТрябва да хвърлям боб дали ще се отбие от 28k-30k или от 20k
Бъзикаш се нали? Да изрина пари колко за нова Дачия, за крипто стотинка в ненужна база данни, каквато мога да си подкарам напълно безплатно!Ванка, купуваш ли? Имаш невероятен шанс за пръв път да се сдобиеш с евтини койни, за да може после като пишеш във форума поне да имаш някакъв опит, а не само да мрънкаш.
20 К е също толкова безсмислена цена, както 200 К и 0,2 К. Колкото струва парцел на Луната, толкова и измислените ви, на практика безкрайно размножаващи се койни. Всяка година крипто "валутите" се удвояват като бройка. И се надпреварват кой повече ще пренапечата, да изплува по-нагоре в измислената капитализация на coinmarketkap.Но нека стискаме палци за 20k, за да може Ванката да си купи койни дори още по-евтинко