Трябва ли да се сърдя? По-скоро не разбирам защо въобще казваш такова нещо. Освен че дефиницията за ИТ е доста обширна, ти дори не знаеш как се казвам, еле па да знаеш какво и колко разбирам от софтуер, хардуер, мрежи, Интернет или каквото ще да е свързано с компютри.Да не се обиждаме, надявам се не ми се сърдиш като ти казвам, че нямаш хабер от ИТ.
Но дори с това дето казваш пак ми напомняш на бедния ми приятел, който редовно си създава дефиниции за нещата, така както му е удобно. Примерно ако нещо му се счупи колата и не знае точно какъв е проблема, той решава че проблема е най-лекия от всички възможни. Аз колкото и да му казвам, че според мен проблема е по-сериозен, той не ще да чуе и отрича.
Така че щом те успокоява мисълта, че нямам хабер от ИТ... ок, така да бъде, аз няма какво да направя по въпроса
Да се надяваме, че колкото се може по-скоро тая лоша пирамида най-накрая ще рухне и ще заживеем спокойно. Щото сън не ни дава мисълта, че хората по света си губят фиатните спестявания и харчат колосални количества ток за нема нищо. Даже най-добре да забраним криптото със закон. Даже не закон, а конституция. Криптото трябва да се приеме като болест и да се забрани глобално от СЗО. И да се измисли нова ваксина, която ще блокира допамина на хората, като така ще ги спре да си мислят за възможността да "инвестират" в каквото и да е.Тия истинските програмисти инвестираха в наивността ви, и шепа народ направиха най-голямата и безполезна пирамида в историята.