Не знам защо си мислиш, че трябва да е защита от инфлацията...
по - скоро е "стойност" която е само твоя.. стига да знаеш как да я пазиш,
In finance, speculation is the purchase of an asset with the hope that it will become more valuable in the near future.
Аман от съветници! Ти като не ми вярваш на мене що ме четеш?Щом нямаш вяра, щом фундаментално не вярваш в бъдещето... защо отделяш толкова много енергия, лично време за него.. не се занимавай, отделяй време на нещата в който вярваш, в който виждаш бъдеще..
Именно! Само ще добавя, че хората обръщат повече внимание на нещата, които са им любими. Явно криптото е едно от най-любимите неща на Ванчо.Щом нямаш вяра, щом фундаментално не вярваш в бъдещето... защо отделяш толкова много енергия, лично време за него.. не се занимавай, отделяй време на нещата в който вярваш, в който виждаш бъдеще..
Мето от 2016 се е вкарал в американските пазари, което е някъде в средата на възхода, и още не е виждал загуби. Свикнал е от тогава всяка година задължително да върви преди инфлацията. Съответно вижда всеки пазар, който е на червено спрямо същия ден на миналата година, като провалил се в ролята да бъде защита от инфлацията. За него един пазар трябва задължително всяка година да е на зелено.Не знам защо си мислиш, че трябва да е защита от инфлацията...
Обожавам криптото. Шапка долу, поклон и метани на NEXO ли бяха, единия е син на Лидия Шулева. Трима българчета.Именно! Само ще добавя, че хората обръщат повече внимание на нещата, които са им любими. Явно криптото е едно от най-любимите неща на Ванчо.
Здравейте, не намирам инфо коя банка разрешава биткойн теглене, т.е да се обърнат в борсата и да се пуснат за левове? Четах, че част от банките изобщо не работят с криптовалути и затова питам. Ако не става с бг банка, то Револют и Вайс вършат ли работа? Сумата е малка, та незнам как да си ги взема, не търгувам, не инвестирам, просто имам едни дребни биткойни обърнах ги и седят в борсата.
Здравейте, не намирам инфо коя банка разрешава биткойн теглене, т.е да се обърнат в борсата и да се пуснат за левове? Четах, че част от банките изобщо не работят с криптовалути и затова питам. Ако не става с бг банка, то Револют и Вайс вършат ли работа? Сумата е малка, та незнам как да си ги взема, не търгувам, не инвестирам, просто имам едни дребни биткойни обърнах ги и седят в борсата.
Здр, мерси за отговора. Четох, че някой банки отказват биткойн транзакции, за ЦКБ разбрах, че не приемат такива плащания. Затова и питах,да не ми ги блокират и после разправии. Знаеш ли дали ако банковата ми сметка е в лева а пуска докато дали ще стане. Сумата е под 500$, не е голяма надявам се да мине. После следва да платя и данъка, реално аз не се занимавам с търговии и тн имах едно биткойни седят с години сега малко съм в нужда от парички и покрай кризата и си викам обърнал съм ги седят, а в същото време не мога ги ползвам. Та четох и разбрах при някои банки минава, про други може и да не мине. Не е са юзър френдли повечето като чуят крипто валути и крипто борси. Предполагам, че няма да сезаядат за такава сума. Мерси
абсолютен ташак, с нула факти!МЕГА СКАНДАЛ: ФБР разследва измама за милиарди с българската криптобанка Nexo - Аларма.бг
Дружеството прикрива дупка от $ 4 млрд., бившият депутат Антони Тренчев управлява компанията Федералните служби в Америка са стартирали разследване срещу българската компания за дигитални финанси и покупко-продажба на криптовалута Nexo заради съмнения за прикриване на огромна дупка в размер на...alarma.bg
Най-голямата пирамида. https://bitinfocharts.com/top-100-richest-bitcoin-addresses.html , чекнете адресите и вижте кой, колко има. Последните са борсите (говоря с над 100.000 биткойна със завидния 4% от всичките)
$0.05980 в момента. Това че първото не-нулево число е 5 не означава, че и числата след него са нули.5 цента!
Психологическа граница. Не ме слушайте, ХОДЛ, гледам етера преди малко, и той се сурнал в пъти. Колкото спечелихте от peercoin преди години. Вкарваш 10 $ вадиш 1. Вкарваш салам излиза говедо.Това че първото не-нулево число е 5 не означава, че и числата след него са нули.
Следя криптото много преди тебе. Точно същия филм, голямия хайп, юруш ще свършат, PoS иновативно, виждат се като барони, купили на 3 $, беше стигнал над 10 ли, не ми се гледа в момента. Същото при Етера, минаха на PoS, мрежата същата, шараните нови. Сабахлем ги обереш до вечерта се нанизали нови.Ти въобще виждал ли наскоро (па дори и не толкова наскоро) някой да има, или дори да говори за Peercoin? Аз започнах да се запознавам с криптото някъде по това време през 2016, преди цели 6 години, и дори още тогава не съм виждал да се говори за тоя койн.
Та ти сега като споменаваш Peercoin, не се ли усещаш, че говориш за някакви праисторически събития, които дори ветераните отдавна са забравили?
Кое е алабализъм, хванал съм се за Догито, щото хем е стар хойн, хем ми се смяхте как не разбирам. В тая тема е, бяха 50 цента, като ви разправях къв боклук е. Някой си ми се кекери - нищо че паднало, като го HODL не достатъчно време - пак ще напечели.Освен това цената на Peercoin е била 10 пъти по-висока от днешната чак Януари 2018, и то само за 2 седмици. Не знам що не можеш да разбереш, че в тая тема много често бръщолевиш такива алабализми, че всички само ти се чудят на акъла.
Бе той може да е същия филм, ама героите са различни. Все едно да обясняваш на някой нов фен на Дързост и Красота за първата среща на Брук и Рич. Тъпо е. Или давай по-пресни примери, да има поне минимален шанс някой да знае за какво приказваш, или говори за алткойни вместо за конкретни койни.Точно същия филм, голямия хайп
Ама как бе, как може да говориш за остаряло крипто? Нали в туй е идеята, единствени и неповторими хойни, притежаваш ги, дефлационни, цената само нагоре. Да не си помисли човек, че могат да бъдат забравени, вовеки. Случвало се е 20 000 пъти досега, толкова са починалите хойни. Каква е гаранцията, че това няма да се случи с крипто портфейла ти в момента?Бе той може да е същия филм, ама героите са различни. Все едно да обясняваш на някой нов фен на Дързост и Красота за първата среща на Брук и Рич. Тъпо е. Или давай по-пресни примери, да има поне минимален шанс някой да знае за какво приказваш, или говори за алткойни вместо за конкретни койни.
Инвестирам в мои си проекти, криптото не е част от това, извън темата е.Ще се върна на въпроса си от преди малко - ти като се правиш на такъв познавач и разбирач, забогатя ли извън криптото??