Баси якото! И аз искам!Който получава плащания в крипто НЕ ТРЯБВА да плаща дaнъци.
Баси якото! И аз искам!Който получава плащания в крипто НЕ ТРЯБВА да плаща дaнъци.
Ама готов ли си да си загубиш съня за да се бориш за това, когато имаш бизнес? Аз съм си взел решение за себе си, че не искам никога да изпадам в положение, в което някой да си ме слага в джоба само защото нещо съм пестил от някакви такси и данъци, и сега изведнъж да трябва да съм по-нисък от тревата. Просто съм прекалено чепат и не обичам да съм под никого по никакъв повод.Който получава плащания в крипто НЕ ТРЯБВА да плаща дaнъци
И тя е правилната посока. Посоката, в която не звучиш като недоклатена застаряваща лелка.И тя е?
Ето и какво е да звучиш като недоклатена застаряваща лелка. Въпреки че аз не съм съветвал Доги да се купува по върховете, въпреки че аз съветвах точно обратното - да се продава, и въпреки че това ти го напомнях веднъж и ти се съгласи, че съм съветвал да се продава Доги когато е било времето за продаване, ти сега решаваш да се правиш на интересен и да ми вменяваш неверни твърдения, защото така ти е кеф.Кекерихте ми се на Доги, като беше на 50, и купувахте кат разпрани. Ония дни беше на 5 цента, 1/ 14. от АТН. Туй не е набутвация. Позор и катастрофа е, който ХОДЛ ва от времето на простотиите на Мъск.
Litecoin е от втората половина на 2011, Monero е от първата половина на 2014. Разликата межу двете е 2 години и половина, което не е чак толкова много.Монеро е по-ново. Цитирах ти възможно най-класическия алт хойн. На 2 пъти ходи до 350 $ и после се обезценява с 87%. Бахти стабилността.
Нищо не ти вменявам, тъй е както пишеш, не беше към теб!Ето и какво е да звучиш като недоклатена застаряваща лелка. Въпреки че аз не съм съветвал Доги да се купува по върховете, въпреки че аз съветвах точно обратното - да се продава, и въпреки че това ти го напомнях веднъж и ти се съгласи, че съм съветвал да се продава Доги когато е било времето за продаване, ти сега решаваш да се правиш на интересен и да ми вменяваш неверни твърдения, защото така ти е кеф.
Монерото не го следя, пиша което знам. Ся ще погледна, сигур е пак таквоз менте.И тя е правилната посока. Посоката, в която не звучиш като недоклатена застаряваща лелка.
Ето и какво е да звучиш като недоклатена застаряваща лелка. Въпреки че аз не съм съветвал Доги да се купува по върховете, въпреки че аз съветвах точно обратното - да се продава, и въпреки че това ти го напомнях веднъж и ти се съгласи, че съм съветвал да се продава Доги когато е било времето за продаване, ти сега решаваш да се правиш на интересен и да ми вменяваш неверни твърдения, защото така ти е кеф.
И разбира се, отново любимия ти ATH, който НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ.
Litecoin е от втората половина на 2011, Monero е от първата половина на 2014. Разликата межу двете е 2 години и половина, което не е чак толкова много.
Чудесно. Значи можеш да ми благодариш, защото моите данъци са горе-долу толкова, което за теб значи че аз плащам лекарстата на майка ти. Но в не-данъчни условия просто щеше да разполагаш с повече пари и ти сам щеше да ги плащаш. Отделен въпрос е дали тия лекарства помагат за нещо, или точно обратното, но това е друга тема.Ама да кажем, че лекарството, което държавата поема за майка ми, струва по 4800 на месец.
И добре че си го взел това решение, един фен на данъците по-малко в света на криптото.Аз съм си взел решение за себе си
То е видно под кого обичаш да си - под рекетьорите от HAП.Просто съм прекалено чепат и не обичам да съм под никого по никакъв повод.
Добре де, плащаш ли ги последно или не? Ти под кои/кой си?То е видно под кого обичаш да си - под рекетьорите от HAП.
Монерото е private coin по дифолт. Транзакциите му не могат да се гледат публично, както е при почти всички останали койни. Това го различава от останалите.Монерото не го следя, пиша което знам. Ся ще погледна, сигур е пак таквоз менте.
Да, ти гледаш 2 гърбици, любимите ти ATH, и разбира се графиките са еднакви. Но миналата година по това време отношението XMR/LTC е било 1.05, сега е 2.25.Хихи, как познавам. Графиката е неразличима от Лайтхойн.
Monero price today, XMR to USD live price, marketcap and chart | CoinMarketCap
The live Monero price today is $161.72 USD with a 24-hour trading volume of $46,246,583.32 USD. We update our XMR to USD price in real-time.coinmarketcap.com
Само защото приходите ми са твърде големи и лесно бият на очи. Освен това платежните системи имат лимити, след които искат бизнес акаунт. За да имаш бизнес акаунт, трябва да имаш бизнес. За да имаш бизнес, трябва да те доят. Измислили са го.Добре де, плащаш ли ги последно или не? Ти под кои/кой си?
Е кво да гледам, нулата ли?Да, ти гледаш 2 гърбици, любимите ти ATH, и разбира се графиките са еднакви.
Скоро ще гледаш как поскъпва В тоя филм често се случват такива обрати.Гледам как поевтинява.
Да бе, вързани. Колкото USDT може да е вързано с USD.Имаше едни много яки, вързани с физическо злато. Xaurum. Бих взел такова, ама шараните не харесват. Искат рулетка, да забогатеят.
Да, в лодката на фиата. Нали това обяснявам, че тази лодка почти наполовина е пълна с вода.Ами тогава защо спорим за това? Накрая сме в една и съща лодка, на практика, без значение кой какви причини има.
Ше почекате 4 години, до новото поколение балъци.Скоро ще гледаш как поскъпва В тоя филм често се случват такива обрати.
Ц. Макс година и половина според мен.Ше почекате 4 години, до новото поколение балъци.
На 4 години отварят скотобойната. Кой се преебал не пипва, след 4 г. идат други модерни. Графиките са очевадни. Лайта от 50 $ за малко да падне под 1$. Тъй седя с години.Ц. Макс година и половина според мен.
Ц. Макс година и половина според мен.
Като споменаваш халвинга, нали той има отношение към това даден ASIC колко койни изкопава за 1 блок време. Идеята е, че когато се случи халвинга и притока на нови биткойни падне наполовина, машините един вид стават наполовина ефективни, миньорите се стискат да си продават двойно по-скъпите за изкопаване койни, което ги превръща в спящи мечки, намалява се продаването, биковете вдигат цената, и така докато спящите мечки не видят двойно по-висока цена на Биткойн (в идеалния случай).На две мисли ми се базират очакванията - (1) тръгване към възстановяване на икономическата ситуация през първата половина на следващата година и (2) халвинг някъде около средата на 2024. Първото обаче е под въпрос.