От: Bitcoin / Биткойн
Вица за кеските го пусках, на мен лично така ми звучи. Ония дни разрових как стои проблемът с пазаруването от Китай. Транспортът не е проблем, големия зор е някой да ти гарантира, че ще получиш нещо срещу парите си. Ей това Биткойн не го е решил, и се връщаме при шибания ПейПал (и аз ги недолюбвам).
Написано е поне 10 пъти в тая тема. Обезпечена е с вяра и светли обещания. Изкопали са си койнчета, и се надяват да струват по един апартамент бройката. С оправданието, че ще свършат....
Също така се чудя, какво точно предимство може да има това виртуално нищо, при условие, че има безброй много начини
за електронни плащания, кой от кой по-сигурни и лесни. Все пак сме 2014-та година. Не ме разбирайте погрешно, просто не мога да схвана?
Също така не разбирам, с какво точно е обезпечена тази виртуална валута?
...
Вица за кеските го пусках, на мен лично така ми звучи. Ония дни разрових как стои проблемът с пазаруването от Китай. Транспортът не е проблем, големия зор е някой да ти гарантира, че ще получиш нещо срещу парите си. Ей това Биткойн не го е решил, и се връщаме при шибания ПейПал (и аз ги недолюбвам).