blackfriday смешен си

Статус
Not open for further replies.

devilx

Well-Known Member
Падаш се по надолу в очите ми бате, аахаха смешен си и това е..

даваш ми червена репутация без основание..

blackfriday.png

ето качвам снимка и към това да видите основанието.. ето и темата която смяташ че е излишна http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=35612&p=344367 намира се в секцията точно където всеки втори прави това което съм направил аз, да помоля за помощ в свежо.. :)

Ти си помяр ,до сега съм нямал нищо към теб, но оттук нататък вече ще знам какъв човек си :)

П.П чакам да видя отговора ти към това и нека всички други да видят и да кажат мнение, защото аз не виждам смисъл оттова което ти си направил :)

От: blackfriday смешен си

Ей, дал ти червена репутация и все едно не знам какво се е случило. Ти пък му дай зелена, хай да му е и да не те е*е. Не разбирам какво толкова се връзвате на репутациите. Когато някой прецени дава, може - дава, това е положението.

Пичът явно е афектиран.

devilx, имам предложение към теб - изтрий си мнението в темата и ще ти дам зелена репутация и забравяш за случая. Писна ми да гледам караници между съфорумци за дадени репутации.

На мен ми е чудно друго, от известно време го забелязвам. Защо почти всички пишат "помяр"? Тази дума не се пише така, а навсякъде все така я срещам ???

Защото са неграмотния помия:lol:ри

не съм за репутациите , просто това показва неговото отношение към мен, защото аз съм му дал червено , преди два дена и сега той ми връща нарочно, без причина защото точно тази тема няма нужда да е от полезните, защото има полза за мен , ако беше избрал друга тема няма проблеми.. просто да видят всички колко лично е приел това, че съм му дал червено за някое негово мнение... аз не виждам основание, нападайте ме колкото искате все ми е едно :)

Е хубаво, приел го е лично, той беше пуснал цяла тема и орева форума, че Алън му дал червена ряпа. Може, връща ти го, ще го преживееш.

Както и да е просто исках да покажа снимката и да видите същност как са раздават репутациите.. никога не съм ги гледал и няма да ги гледам тез работи.. просто последно време само за това се говори .. затова показвам.. както и да е все тая :)

е добре какво лошо съм ти писал ?

за мен темата беше полезна (не мога да е намеря ) :) а и какво полезно искаш в офтопика където си ми дал реп че не ти било полезно

сега твоята тема не ми е полезна,разгледах е и според мен си е чист спам :)

ай поздрави и като пръдна не се насирай пич

без лоши чуства :)

Поздрави

Има два вида репи - обективни и субективни. Обяснявам просто че да ме разберете сичките :D :

Обективна репа - га виждаш, че съобразно ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА или общоприетия морал, постът е кофти.
Субективна репа - га мнението не нарушава никакви официални правила, но просто те дразни, не го споделяш, или просто мислиш че авторът му е 'помяр'(примерно :) ).

Азъ гледам да тургам предимно обективни репи :) .
Щот ако си опусна мишката, ше наклика червено на всички молещи за 'освежавания' (примерно). Щот това е спам. Но пък има официален раздел във форума и кой съм аз че да казвам кое е черно и кое бяло... :rolleyes:

А, и бих пляскал минус на девликс при всяка възможност, щото открай време ме дразнят уникално малоумните му и безнадеждно тъпи теми/постове/въпроси/... Но съзнавам че е неправилно (според тукашните порядки) и се сдържам.

Предлагам на Блинки и Куул, да пускат Happy Hour от време на време с обратни правила - ако имаш двеста реп и плеснеш червено, отнасяш -100, ако някой си с 0 реп ти плесне червено, отнасяш -50% от твоя натрупан реп. Така дори и с 200 реп, ако само плякаш червено, ще знаеш, че идва ден в който всички червенушковци могат да те напляскат :)

Предлагам на Блинки и Куул, да пускат Happy Hour от време на време с обратни правила - ако имаш двеста реп и плеснеш червено, отнасяш -100, ако някой си с 0 реп ти плесне червено, отнасяш -50% от твоя натрупан реп. Така дори и с 200 реп, ако само плякаш червено, ще знаеш, че идва ден в който всички червенушковци могат да те напляскат :)

Знаете ли, когато аз имах форум, бях принуден да изключа репутациите! Защо ли ? Защото форума заприлича на бойно поле! Нямаше червено и зелено, а се цъкаха минуси и плюсове. Е извинявайте но просто заприлича на детска градина. Разни пубертетчета за щяло и нещяло цъкаха минуси ей така на който им падне, без никаква причина. Започнаха да се пускат теми със спорове и караници заради това беразборно цъкане на минуси, започнаха и много от старите кучета да напускат форума. Хората губеха желание да се задържат във форума, заради разни хейтърчета които влизат с цел да цъкат минуси без причина. Е накрая взех решение - изключих репутациите и всичко миряса. Изчезнаха конфликти, караници и всякакви глупости. Накрая продадох форума защото нямах време да се занимавам.

Напоследък Блинки и кулайс въздух не могат да си поемат от подобни предложения на разни репутационни прошляци :) .
То не беше БлекФрайдей, то не беше Сульо, не беше Пульо, и всякакви нови сополанковци, пардон юзъри...

Ако съфорумец ти поднесе червена ряпа, направи си салатка.....

DSC06945%u00252520copy.jpg

сипи си ракийка....

p_20110603_044815_95578.jpg

и задължително си пусни Зиг Заг...

http://vbox7.com/play:0f875e8f84

УСПЕХ! :roll:

От: От: blackfriday смешен си

Знаете ли, когато аз имах форум, бях принуден да изключа репутациите! Защо ли ? Защото форума заприлича на бойно поле! Нямаше червено и зелено, а се цъкаха минуси и плюсове. Е извинявайте но просто заприлича на детска градина. Разни пубертетчета за щяло и нещяло цъкаха минуси ей така на който им падне, без никаква причина. Започнаха да се пускат теми със спорове и караници заради това беразборно цъкане на минуси, започнаха и много от старите кучета да напускат форума. Хората губеха желание да се задържат във форума, заради разни хейтърчета които влизат с цел да цъкат минуси без причина. Е накрая взех решение - изключих репутациите и всичко миряса. Изчезнаха конфликти, караници и всякакви глупости. Накрая продадох форума защото нямах време да се занимавам.

Естествено, че това е съвсем нормално. Само Итрадер да си има, че там си трябва.
@Noke - 200 реп може да се натрупа и за ден-два, ако това ти е самоцел - знаеш го много добре. Пускаш безплатно реклама, линкове или нещо друго полезно и излиташ. Въпроса е, че с 200 реп може да си прошляк, може и да си някой наистина полезен - няма как да го разбереш някой си как я е натрупал.

на БлекФрайдей му заври репа одзъде и ти се чудя що го споменаваш ,не си работил с него какво толкова имаш против .. на итрейъдър ли ще му се равниш на какво ?за това че имаш голяма репутация ли?
очакваш да ти се кланя ?
ставаш смешен както и създателя на темата

Поздрави на 2 мата смешници

Напоследък Блинки и кулайс въздух не могат да си поемат от подобни предложения на разни репутационни прошляци :) .
То не беше БлекФрайдей, то не беше Сульо, не беше Пульо, и всякакви нови сополанковци, пардон юзъри...

Ами очоизвадно на ВАС ви бърка из тесните(?) дупки мойта и на някои други репутации,
та молите админите да ми/ни я занулят.

Ако щете вярвайте - на мене не ми дреме грам за форумната ми репутация.
Както виждате - за нищо друго не я ползвам освен за забавление.
Мога да се забавлявам и по много други начини, но как да пропусна така щедро предложените ми от разни тясноскроени съфорумци възможности?

Статус
Not open for further replies.

Горе