rak Active Member 21 Май 2009 #1 Днес разбрах, че блог бг разрешават на потребителите си да си слагат адсенс реклами в блоговете. Един приятел си е пуснал заявка в адсенс, но още не е получил одобрение, дано да го одобрят, защото човека има по 2000 уникални на ден.
Днес разбрах, че блог бг разрешават на потребителите си да си слагат адсенс реклами в блоговете. Един приятел си е пуснал заявка в адсенс, но още не е получил одобрение, дано да го одобрят, защото човека има по 2000 уникални на ден.
N newebie Member 21 Май 2009 #2 От: Blog.bg пускат адсенс в блоговете е, наистина се радвам да го чуя поздрави на стефан, дано го одобрят
От: Blog.bg пускат адсенс в блоговете е, наистина се радвам да го чуя поздрави на стефан, дано го одобрят
Huk0 New Member 21 Май 2009 #3 От: Blog.bg пускат адсенс в блоговете Това е крачка напред, така потребителите ще могат и да печелят макар и минимално от реклама.
От: Blog.bg пускат адсенс в блоговете Това е крачка напред, така потребителите ще могат и да печелят макар и минимално от реклама.
rak Active Member 21 Май 2009 #4 От: Blog.bg пускат адсенс в блоговете newebie каза: е, наистина се радвам да го чуя поздрави на стефан, дано го одобрят Увеличете... Много беше обнадежден - тази вечер го подстригвах и се зарадвах и аз като ми каза. Каза че и други реклами ще може да се слагат скоро.
От: Blog.bg пускат адсенс в блоговете newebie каза: е, наистина се радвам да го чуя поздрави на стефан, дано го одобрят Увеличете... Много беше обнадежден - тази вечер го подстригвах и се зарадвах и аз като ми каза. Каза че и други реклами ще може да се слагат скоро.