Вискяр Градинаров
Well-Known Member
Здравейте, отдавна съм захванал да преработвам дизайна на сайта за Градина Вискяр с помощта на Bootstrap 3, но се появиха проблеми, с които не мога да се справя.
Първият е следния:
class sky задава цвят на фона. Но поставен в div = col-md-12, не се наследява в div col-md-3. И се налага да го добавям и в div = col-md-3.
Което води до различни по височина полета и се налага да задавам class с отместване, за да изглеждат еднакво високи. Като пък всеки браузър си има собствено мнение как да изабрязава нещата. В Опера стои добре, в Хром - не. И т.н.
Какво бъркам, че указанието за цвета на фона в обгръщащия div не се наследява във вътрешните div?
Втория проблем е с фона на часовника в дясната част - не се изобразява.
Там какво трябва да променя?
Третия проблем е, че от двете страни показва бели полета. И тях не ми е ясно как да махна?
Най-долния div си захваща цялата ширина на монитора, като не виждам разлика с предните.
И някой знае ли как да направя бутоните за ФБ по-големи, че при проверка в гошо ми пищи, че са малки по размер за мобилни устройства?
Първият е следния:
Код:
<body>
<div class="container">
<div class="row clearfix">
<div class="col-md-12 sky column ">
<div class="col-md-3 column sky">
............
Което води до различни по височина полета и се налага да задавам class с отместване, за да изглеждат еднакво високи. Като пък всеки браузър си има собствено мнение как да изабрязава нещата. В Опера стои добре, в Хром - не. И т.н.
Какво бъркам, че указанието за цвета на фона в обгръщащия div не се наследява във вътрешните div?
Втория проблем е с фона на часовника в дясната част - не се изобразява.
Там какво трябва да променя?
Третия проблем е, че от двете страни показва бели полета. И тях не ми е ясно как да махна?
Най-долния div си захваща цялата ширина на монитора, като не виждам разлика с предните.
И някой знае ли как да направя бутоните за ФБ по-големи, че при проверка в гошо ми пищи, че са малки по размер за мобилни устройства?