Blinky
Owner
Искам да започна тема за палежите в София, които вече станаха с обща бройка около 45 коли с днешните.
Искам да чуя Вашето мнение, защото за мен това е някакъв тип деградарщина.
Явно мотивите според мен могат да са:
- цакане на застрахователните фирми;
- стимулиране продажбите на паркоместата на платените паркинги;
- извратен психар търсещ внимание;
- пиромания (заболяването);
- изперкал потребител, на който му е писнало софийските задръствания;
- най-обикновен вандализъм.
Вече не знаят и по каква версия да работят. Факт е, че това продължава и днес една от петте коли е била на полицай. Имало и задържан. Не търся някакво хорско възмущение в цялата тази история, а просто да малко да видя вашата гледна точка, защото каквото и да си говорим изглежда като на филм. Някой си пали, другите не знаят нищо. Нямат свидетели, даже и идея какво се е случило.
Тази ситуация ми напомня на една песен:
[video=youtube;Th_zlxmddNY]http://www.youtube.com/watch?v=Th_zlxmddNY[/video]
Поздрав за всички. Не ми е никак смешно, но определено ми е леко страно и нереално вече. След първите 2 случая ОК, но вече почти всеки ден се случва и ако продължава така, до година София ще има само упожарени коли.
Искам да чуя Вашето мнение, защото за мен това е някакъв тип деградарщина.
Явно мотивите според мен могат да са:
- цакане на застрахователните фирми;
- стимулиране продажбите на паркоместата на платените паркинги;
- извратен психар търсещ внимание;
- пиромания (заболяването);
- изперкал потребител, на който му е писнало софийските задръствания;
- най-обикновен вандализъм.
Вече не знаят и по каква версия да работят. Факт е, че това продължава и днес една от петте коли е била на полицай. Имало и задържан. Не търся някакво хорско възмущение в цялата тази история, а просто да малко да видя вашата гледна точка, защото каквото и да си говорим изглежда като на филм. Някой си пали, другите не знаят нищо. Нямат свидетели, даже и идея какво се е случило.
Тази ситуация ми напомня на една песен:
[video=youtube;Th_zlxmddNY]http://www.youtube.com/watch?v=Th_zlxmddNY[/video]
Поздрав за всички. Не ми е никак смешно, но определено ми е леко страно и нереално вече. След първите 2 случая ОК, но вече почти всеки ден се случва и ако продължава така, до година София ще има само упожарени коли.