BurnX направил песен за Бойко Борисов

От: BurnX направил песен за Бойко Борисов

Помни си тия думи. Да видим дали Реформаторите са принципни или готови на всичко за власт.

Не само ще ги помня, а и стоя зад тях. Ако направят безпринципна коалиция тя ще бъде с боко, а не с комунистите. Готов на всичко, заради властта е боце. А реформаторите знаят много добре, че поне на тоя етап не могат да влязат във властта, а бъдещето им е обречено ако се провалят, чрез общо управление с тиквоча.

Забелязвате ли BurnX как бързо се включва като се спомене името на Вожда и то по всяко време,сигурно това му е работата.

Е, цяла тема му е посветена, името му е в заглавието - хубава работа да не се включи поне тук.:) Иначе сме си редовни всички в политическите теми.:)

Забелязвате ли BurnX как бързо се включва като се спомене името на Вожда и то по всяко време,сигурно това му е работата.

Същото може да се каже и за теб платено тролче. А моята работа вече я дискутирахме с други тиквеници из форума.

Не само ще ги помня, а и стоя зад тях. Ако направят безпринципна коалиция тя ще бъде с боко, а не с комунистите. Готов на всичко, заради властта е боце. А реформаторите знаят много добре, че поне на тоя етап не могат да влязат във властта, а бъдещето им е обречено ако се провалят, чрез общо управление с тиквоча.
Не е готов на всичко. Сам си го каза , че ако не вземе 121 депутата да правят останалите правителство. Тъкмо сами ще си оберат плодовете от ползотворната изминала година.

Не е готов на всичко. Сам си го каза , че ако не вземе 121 депутата да правят останалите правителство. Тъкмо сами ще си оберат плодовете от ползотворната изминала година.

Да, да - чекай!tooth.gif Ще се коалира и с талибаните, само да му пристанат и да може да вземе властта, а 121 депутата ще види пак, когато успее да си види атрибутите, без огледало - шкембестото прасе мръсно.:lol:

Добрютро баце, другия платения не знам де се загуби само, сигурно от постове е направил достатъчно за почивка :lol:

Да, да - чекай!Виж файлът 10673 Ще се коалира и с талибаните, само да му пристанат и да може да вземе властта, а 121 депутата ще види пак, когато успее да си види атрибутите, без огледало - шкембестото прасе мръсно.:lol:

:D хахах никога не казвай никога. Герб са партията дето трябва да управлява сега. Видяхме групировка КТБ какво постигна за една година - пълен погром и разоряване. Митниците 500 милиона назад , Енергетиката 3 милиарда дългове , 5 програми спрени от Европа. Брех тия Експерти на БСПто бе... :) Станишев се премести в Брюксел да ви се радва от разстояние. Но пак ви обича - гласувайте :)

:D хахах никога не казвай никога. Герб са партията дето трябва да управлява сега. Видяхме групировка КТБ какво постигна за една година - пълен погром и разоряване. Митниците 500 милиона назад , Енергетиката 3 милиарда дългове , 5 програми спрени от Европа. Брех тия Експерти на БСПто бе... :) Станишев се премести в Брюксел да ви се радва от разстояние. Но пак ви обича - гласувайте :)

Странно защо статистиката, която изнасяш не се усеща толкова неприятно от обикновените хора, въпреки че звучи катастрофално, а манната небесна, която уж изсипа тиквата над страната и за която още ни се натяква денонощно се усещаше, като ужасна мизерия.hmmm.gif
Как ще го обясниш?

Малееееее, и после ми говорят за опорни точки душко моля те не го цитирай тоя тиквеник. :(
Странно защо статистиката, която изнасяш не се усеща толкова неприятно от обикновените хора, въпреки че звучи катастрофално, а манната небесна, която уж изсипа тиквата над страната и за която още ни се натяква денонощно се усещаше, като ужасна мизерия.Виж файлът 10675
Как ще го обясниш?

Странно защо статистиката, която изнасяш не се усеща толкова неприятно от обикновените хора, въпреки че звучи катастрофално, а манната небесна, която уж изсипа тиквата над страната и за която още ни се натяква денонощно се усещаше, като ужасна мизерия.Виж файлът 10675
Как ще го обясниш?
Питай какво беше по време на управлението на Герб в Испания например или Гърция. Това ще ти отговори на въпроса. А сега ти да не си усетила подобрение в живота ? Вдигане на стандарта на българите ? НЕ. А сега няма световна икономическа криза. Има само червена крадлива ХУНТА....
http://www.pariteni.bg/index.phtml?tid=40&oid=116601
Данните за чуждестранните инвестиции към края на юни показват, че те продължават да спадат. От януари вложенията в българската икономика са общо за 490.7 млн. евро, което е свиване със 145.7 млн. евро спрямо шестте месеца на изтеклата година.
В същото време инвестициите в дялов капитал падат драстично до 33.9 млн. евро при 536.8 млн. евро за шестте месеца на миналата година. Тъкмо тези вложения се приемат за знак за дългосрочни намерения на чуждестранните вложители.
Показателно !

При всяко управление на БСП евро фондовете ги спират. Пита се в задачата защо ?

Да, щото при вас докладите на ЕК бяха песен. Колко неусвоени пари се наложи да върнем, заради крадливата мутренска групировка? И стига с тия смешки, че кризата била само по време на Боко, щото това са глупости, както и плашенето с Гърция, в която хората си гледат кефа, докато ние мизерстваме. А данните, които показваш са неадекватни, защото искаш за една година комунистите да стабилизират убиваната 3 години от мутрата икономика. Това е трудно даже за кадърно правителство и все пак кабинета Орешарски поне се разплати с бизнеса -това, което боко 3 години отказваше да прави, така че - да, поне малко подобрение се усети.

Душе, предупреден си:lol:

Душко аз каквото прочетох в момента в фейса от гробар, който ми е висял в къщи и съм го черпил пасти да яде пред бърнито. Не знам с какво ги хранят тея хора, но определено всички са еднакви независимо дали са на власт или не. Злобни гадини. :(
Да, щото при вас докладите на ЕК бяха песен. Колко неусвоени пари се наложи да върнем, заради крадливата мутренска групировка? И стига с тия смешки, че кризата била само по време на Боко, щото това са глупости, както и плашенето с Гърция, в която хората си гледат кефа, докато ние мизерстваме. А данните, които показваш са неадекватни, защото искаш за една година комунистите да стабилизират убиваната 3 години от мутрата икономика. Това е трудно даже за кадърно правителство и все пак кабинета Орешарски поне се разплати с бизнеса -това, което боко 3 години отказваше да прави, така че - да, поне малко подобрение се усети.

Душе, предупреден си:lol:

Душко аз каквото прочетох в момента в фейса от гробар, който ми е висял в къщи и съм го черпил пасти да яде пред бърнито. Не знам с какво ги хранят тея хора, но определено всички са еднакви независимо дали са на власт или не. Злобни гадини. :(

Ми няма смисъл да се спори с тях, душе. Поне ако са ти близки не си разваляй отношенията, заради политически несъгласия. Виж Бърни е забавен и не съм го черпила нищо, та да съжалявам, а и с него дърлянето е веселба, защото говори големи смешки.tooth.gif

Оооо душко за такова изказване, не, че имам отношения с тоя цървул от много години, но не бих простил на никой и то публично.
Ако продължи, ще се наложи публично да разкрия неща от миналото ми които исках да останат в миналото, но и той ще си понесе последиците. Просто такива боклуци няма те се хранят с злоба и омраза къв всеки който не е съгласен с тях.
Ми няма смисъл да се спори с тях, душе. Поне ако са ти близки не си разваляй отношенията, заради политически несъгласия. Виж Бърни е забавен и не съм го черпила нищо, та да съжалявам, а и с него дърлянето е веселба, защото говори големи смешки.Виж файлът 10677

Близнашки бил приближен на РБ, а не на Герб, РБ щяли да правят коалиция с БСП.... Свинята квичи най-истерично преди Коледа. Боце и троловете му - преди Октомври.

Де го прочете това? Аз слушах сутринта Кънев каза, че е невъзможно ляво и дясно?
Близнашки бил приближен на РБ, а не на Герб, РБ щяли да правят коалиция с БСП.... Свинята квичи най-истерично преди Коледа. Боце и троловете му - преди Октомври.

Аааааа, ясно, при мен някои се пропускат. :)
По-горе из постовете чета...

Горе