BurnX направил песен за Бойко Борисов

От: BurnX направил песен за Бойко Борисов

Кой управлява една година тая държава тролове ? Кой погреба БКП ? Защо бюджета издиша ? Коя партия е управлявала най-много дни след 89 ? Кой е виновен че сме последни в Европа по доходи и първи по намаляване на населението ?
Отговора е само един - БСП
Лява България за Леваци

Отговорът всъщност е ДПС. Има точна статистика по въпроса. И имайки предвид любовта на Герб с ДПС това няма да се промени.

Отговорът всъщност е ДПС. Има точна статистика по въпроса. И имайки предвид любовта на Герб с ДПС това няма да се промени.

ДПС е на 2ро място. БСП има най-много управленски дни. Любовта я видяхме на Орлов мост. Тя е вечна. БСП и ДПС се целуват публично по мостовете. Герб дотук няма коалиция с ДПС , а другарите имат няколко.

А Лафка, КТБ какво са? Не са любов, а секс без чувства?

Не гласувайте . Няма за кого. А Столипиново вече номинира Пеевски за депутат. Млад и кадърен човек. Циганите ще решат вместо вас.

Има за кого. Аз поне имам. А Пеевси си е човек на Боце.

Наближават избори, и Алъна, като един истински промит мозък се активизира.
Докато оня на бившия му аватар (Сергея) се осираше, той мишкар грам не пускаше теми, постове и т.н.

Нормално.

Кой ти плаща сега бе? Барека го закъса. Станишев избега. Болния също.

Или вече нема нужда ти си вече пристрастен а?

И алана явно ще минава през катарзис :D

Оти???
Съобщението,което сте въвели е прекалено кратко.Моля ,въведете съобщение ,което съдържа поне 10 символа
И алана явно ще минава през катарзис :D

Оти като комунягите взеха да се осират спря с пропагандата помниш ли?
После като се появи капута, пак порева известно време, после пак млъкна.
Сега, след като наближават избори, само си плюе явно по навик, щото от младежкото бсп са му спрели кранчето.

Беше спокойно известно време, почти нищо не се случваше, освен платените протестиращи, и никога не съм спирал да пиша, имаше един период където се бях расърдил на блинки около месец и половина, затуй не съм писал, после пак си коментирах политическите теми.

ойййй, на сърдит петко - празна му торбичката
:D

Зaрaди еи тaкивa мaлоумни тикви от клипa Бългaрия е обреченa. Докaто имa тъпи мутри подкрепящи други тaкивa никогa нямa дa сме стъбилнa държaвa. До тоa пич дет се дере: иди мойто момче се прегледaи в нaй-близкaтa психиaтрия. Всички пaртии сa с пъти по-добър избор от герб.

Зaрaди еи тaкивa мaлоумни тикви от клипa Бългaрия е обреченa. Докaто имa тъпи мутри подкрепящи други тaкивa никогa нямa дa сме стъбилнa държaвa. До тоa пич дет се дере: иди мойто момче се прегледaи в нaй-близкaтa психиaтрия. Всички пaртии сa с пъти по-добър избор от герб.

Е затова защото са по-добри, тия други партии управляват България след 89 година (самостоятелно или в коалиция) БСП и ДПС имат най-много управленски дни. Резултатите от това управление:
-застаряване на населението
-ниска раждаемост с изключение на циганите
-избягване на 2 милиона млади хора в чужбина
-най-ниски доходи в Европа

Как да не им гласуваме доверие пак ? Може да са претърпели катарзис...

Е затова защото са по-добри, тия други партии управляват България след 89 година (самостоятелно или в коалиция) БСП и ДПС имат най-много управленски дни. Резултатите от това управление:
-застаряване на населението
-ниска раждаемост с изключение на циганите
-избягване на 2 милиона млади хора в чужбина
-най-ниски доходи в Европа

Как да не им гласуваме доверие пак ? Може да са претърпели катарзис...

Бърни душко, по тая логика защо през управлението на боко не се върнаха емигрантите, а избягаха още млади и кадърни хора?
И стига си писал, а стягай багажа - нали се прибираше на 16-ти? Айде, липсваш ни вече, пък и метрото опустя без тебе.:wink: Да не забравиш подаръците, ей...

Бърни душко, по тая логика защо през управлението на боко не се върнаха емигрантите, а избягаха още млади и кадърни хора?
И стига си писал, а стягай багажа - нали се прибираше на 16-ти? Айде, липсваш ни вече, пък и метрото опустя без тебе.:wink: Да не забравиш подаръците, ей...
Бойко управлява през световна икономическа криза. Някой млади се върнаха , ама защото навън стана много зле за емигранти , а не че при нас нещо тръгна нагоре.
Вече единия полет мина. Сега имам престой в Франкфурт 8 часа и тогава ми е полета за София. Добре че има безплатен нет :)

Бойко управлява през световна икономическа криза. Някой млади се върнаха , ама защото навън стана много зле за емигранти , а не че при нас нещо тръгна нагоре.
Вече единия полет мина. Сега имам престой в Франкфурт 8 часа и тогава ми е полета за София. Добре че има безплатен нет :)

Както се казваше в един виц: ''поименно колега..'' - дай имената на тия двамата, дето се върнаха, защото имената на хилядите, които избягаха, въпреки теслата за емигрантите е трудно да се знаят, нали. И стига с тая криза, щото по твойта логика гърците трябваше да ни потрошат граничните заграждения в емигрантска вълна, понеже тях много зле ги удари световната криза, па нас джанков ни спаси.tooth.gif

В колко часа кацаш, да дойда да те посрещна с букет гербери?:wink: Носиш ми подаръче, нали?:rolleyes:

Нищо не вземай от тоя душко ша е отровно нещо срах ма е за тебе :-o
Както се казваше в един виц: ''поименно колега..'' - дай имената на тия двамата, дето се върнаха, защото имената на хилядите, които избягаха, въпреки теслата за емигрантите е трудно да се знаят, нали. И стига с тая криза, щото по твойта логика гърците трябваше да ни потрошат граничните заграждения в емигрантска вълна, понеже тях много зле ги удари световната криза, па нас джанков ни спаси.Виж файлът 10685

В колко часа кацаш, да дойда да те посрещна с букет гербери?:wink: Носиш ми подаръче, нали?:rolleyes:

Да разбирам ли че мислиш , че трябваше да последваме Гръцкия сценарий ? Да удари България фалит и сега да чака милостиня ? Дянков ни спаси да .

Нося подарък магнитчета ама само на близките хора :
20140816_102336.jpg

Горе