BurnX направил песен за Бойко Борисов

От: BurnX направил песен за Бойко Борисов

В коя страна стандартът на живот е по-висок, България или Гърция? Дянков избра възможно най-грешния път за страната ни и това си пролича съвсем ясно от последствията.

Да разбирам ли че мислиш , че трябваше да последваме Гръцкия сценарий ? Да удари България фалит и сега да чака милостиня ? Дянков ни спаси да .

Нося подарък магнитчета ама само на близките хора :
Виж файлът 10686

Да разбирам ли, че и близките си причисляваш към овцете, та си им взел точно такива магнитчета? Пък аз си мислех, че само на мен оказваш тая чест и се почувствах специална.:(
Да, разбирай, че точно това искам.:) 5години слушаме ''трайте, че ще станем, като гърците'', пък все не ставаме мамка му. Де тоя късмет...:wink:

Леприкона и овцата са 2та символа на Ирландия , всички магнитчета имаше или едното или другото + детелинки.
Е сега една година хубавото правителство почна да прави положителни промени и щяхме да ги догоним :)
Чакаме Близнашки да изкара данни какво точно е заварил след една година крадене. Дупките са много - не само митниците , парите ги няма. Виновниците също.
http://www.vesti.bg/bulgaria/politika/zapochvat-oditni-proverki-vyv-vsichki-ministerstva-6019897

Да разбирам ли, че и близките си причисляваш към овцете, та си им взел точно такива магнитчета? Пък аз си мислех, че само на мен оказваш тая чест и се почувствах специална.:(
Да, разбирай, че точно това искам.:) 5години слушаме ''трайте, че ще станем, като гърците'', пък все не ставаме мамка му. Де тоя късмет...:wink:

Близнашки е доскорошен член на БСП. Разбира се, че няма да извади нищо. Боце да не би да извади?

сестрата на бърнхикс направила песен за бойко

[video]http://vbox7.com/play:7d8874c2[/video]

Цяло семейство музиканти :lol:

jkminkov работи на компютъра си:

trol.jpg

Цяло семейство музиканти :lol:

Бърнииии, признай си, че ходиш на гастроли и изнасяш концерти в чужбина - с никакви IT проекти не се занимаваш. Пляскат ли много бг-емигрантите на песньовките за боце?tooth.gif

Бърнииии, признай си, че ходиш на гастроли и изнасяш концерти в чужбина - с никакви IT проекти не се занимаваш. Пляскат ли много бг-емигрантите на песньовките за боце?Виж файлът 10715
Ми не знам , като чета темата може и да е вярно :D

Ми не знам , като чета темата може и да е вярно :D

busted.gif Значи все пак лъжеш, а? Знаехме си!busted.gif

Не съм и съмнявам че сте знаели :) В неделя отлитам за Хелзинки , имам 2 седмично турне :)

Предполагам, че всички билети вече са продадени, сред глухонямата част от населението?:D Както се казва: Break a leg!:wink:

Очаквайте BurnX и Веселин Маринов с обща песен на предизборните концерти на ГЕРБ.

Като танцуващи ще се включат:

Цв Цв, облечен в затворнически дрехи, който ще трака с вериги

Бойко Борисов, облечен като Винету, ще пали огън на сцената и ще пече 2 риби, с които ще нахрани всички присъстващи

:lol::lol::lol:

Бек вокали Цецка Цачева.

Акробатични номера- Искра Фидосова, с кълбо напред и назад.

Някъде между публиката, ще се мярка Дянков, предлагащ постна пица

Някоя пенсионерка няма ли да напише една песен за Съсела? :(

Някоя пенсионерка няма ли да напише една песен за Съсела? :(

Касиопея :lol: тя е по писането.

И понеже е в близки отношения с Карбовски, могат да напишат книга за всички лидери

От: От: BurnX направил песен за Бойко Борисов

Очаквайте BurnX и Веселин Маринов с обща песен на предизборните концерти на ГЕРБ.

Като танцуващи ще се включат:

Цв Цв, облечен в затворнически дрехи, който ще трака с вериги

Бойко Борисов, облечен като Винету, ще пали огън на сцената и ще пече 2 риби, с които ще нахрани всички присъстващи

:lol::lol::lol:

Бек вокали Цецка Цачева.

Акробатични номера- Искра Фидосова, с кълбо напред и назад.

Някъде между публиката, ще се мярка Дянков, предлагащ постна пица

:D :D:D хааааахаха!:lol:
Гвоздея на програмата:

[video=youtube;Qm9ifur76R8]https://www.youtube.com/watch?v=Qm9ifur76R8[/video]

Текст към снимката: Малеее, сега как ще обяснявам на балъците, дето гласуваха за мен коалицията с ДПС!

Текст към снимката: Малеее, сега как ще обяснявам на балъците, дето гласуваха за мен коалицията с ДПС!

По-скоро: БСП се целуваха с ДПС по мостовете , а сега обвиняват Герб за коалиция , дето не е станала! Какво ли не прави столетницата за да си дигне малко мижавите процентите - ама нъц.... ще трябва да се натискат пак хората както в Бобов Дол :lol:

Как да не е станала коалицията? Гласуват ли заедно - да. Какво повече?

Как да не е станала коалицията? Гласуват ли заедно - да. Какво повече?

БСП гласува заедно с тях за промяна бюджета на здравната каса - коалиция ли са ? Айде да изчакаме да направят правителство пък тогава да обявяваме коалиции. Че сега си е едно голо твърдение , лъжа. Бойко 100 пъти каза , че няма да се коалира с ДПС. Виж за БСП не гарантирам - там всичко е възможно за да се върнат на власт. Ще забравят защо се скараха с ДПС и ще се целунат пак.

Горе