patco каза:Какво да кажем за букс-а . Експерименти ли ще си правите . В този сайт съм от шест месеца че и повече и сайтът ми е изплатил 121 $ . Имам в момента 58 реферала , като над 30 са активни . Ако искате нещо да питате , ПИТАЙТЕ на Воля
Няма обаче никъв смисъл да си купувате реферали . Това ви го казвам като приятел и другар . По простата причина че ако те не са активни , Вие получавате една гола Вода ... Всичките 58 които имам , а май вече са 59 :lol: съм ги събрал от града ( от Русе съм ) :wink: .peshko каза:patco каза:Какво да кажем за букс-а . Експерименти ли ще си правите . В този сайт съм от шест месеца че и повече и сайтът ми е изплатил 121 $ . Имам в момента 58 реферала , като над 30 са активни . Ако искате нещо да питате , ПИТАЙТЕ на Воля
Ок, в такъв случай ще се доверим на теб, явно...
peshko каза:Първоначално бях доста скептичен относно Bux-а, но като гледам доста хора са зарибени, и затова реших да направя един експеримент и да остановя дали наистина bux.to плащат или са скам.
Цел: Остановяване дали bux.to наистина плащат или са скам, както и да се види реално струва ли си всичките положени усилия?
Защо го правя: Защото мисля, че това ще е полезно на много хора, които са се захванали, а и на тези, които още не са. Целта е да се разбулят всякакви мистерии относно програмата.
Време: 30 дни.
Акаунт: peshkor
Състояние на акаунта: Регистриран преди 2 дни, 2 реферала и пари спечелени до момента $0.9600.
Ако искате да помогнете на експеримента, запишете се от тук http://bux.to/?r=peshkor . Искам да официално да заявя, че това не го правя с цел собствена облага, целта ми не са парите, занимавам се с афф. маркетинг, правя го за да разберат хората дали да продължават, или въобще да почват.
Всеки ден ще поствам рипорт на състоянието на експеримента до момента, като рипортването започва от утре ДЕН 4.
adelina каза:...можеш да дариш парите на форума за да си спретнат момчетата един як купон например
iNDESiGN каза:adelina каза:...можеш да дариш парите на форума за да си спретнат момчетата един як купон например
:lol: едва ли ще изкара толкова $ ...
adelina каза:...можеш да дариш парите на форума за да си спретнат момчетата един як купон например
Blinky каза:Да, идеята си я бива.
coolice каза:според световните форуми не плащат нали ви казах за да ви плати някои някакви пари трябва преди това да ги вземе от някои и да е напред иначе нмяам начин НЯМА ЛЕСНИ ПАРИ
coolice каза:не съм казал че няма такива дето плащат но просто скама при тези програми надминава 90% единствено таква които плащат много малко са ок
peshko каза:Ами, щом форума казва, че bux.to е скам, тогава как patco е взел 120$ от там? Много ми е интересно...