kruxdoom
Member
Има ли някои, който е успял да се вмъкне в мрежата на BuySellAds. Аз мисля де се пробвам скоро, защото съм покрил повечето от критериите, но въпреки това одобрението е изключително трудно и няма гаранция за успех.
BSA предлага директна връзка между рекламодатели и сайтове с качествено съдържание, като имат високи изисквания към сайтовете. Идеята тук, е че ти сам си определяш цената и рекламните позиции които предлагаш, а BSA прибира комисионна.
Доколкото съм проучил, приходите могат да бъдат в пъти над тези от Адсенс.
Ето приетите към момента сайтове https://buysellads.com/buy като при кликване върху всеки един може да се ориентирате за цените на рекламата, които варират в широки граници.
Като пример, в същата ниша като моята за 50,000 импресии банер в дясно, размер 125 х 125: 100$-200$
Неофициални критерии за приемане в BSA:
- минимални импресии на месец 50,000
- Alexa ранк до 100,000. Виждам, че понякога приемат и с по.голям ранк но може би само избрани сайтове.
- съдържание - качествено, да се публикува постоянно нова информация
- държат на дизайна - да не е нещо съвсем грозно
- социални мрежи Twitter и Фейсбук /минимум х 1000 последователя/
- RSS subscribers
- about страница, инфо за сайта, автори и т.н
BSA предлага директна връзка между рекламодатели и сайтове с качествено съдържание, като имат високи изисквания към сайтовете. Идеята тук, е че ти сам си определяш цената и рекламните позиции които предлагаш, а BSA прибира комисионна.
Доколкото съм проучил, приходите могат да бъдат в пъти над тези от Адсенс.
Ето приетите към момента сайтове https://buysellads.com/buy като при кликване върху всеки един може да се ориентирате за цените на рекламата, които варират в широки граници.
Като пример, в същата ниша като моята за 50,000 импресии банер в дясно, размер 125 х 125: 100$-200$
Неофициални критерии за приемане в BSA:
- минимални импресии на месец 50,000
- Alexa ранк до 100,000. Виждам, че понякога приемат и с по.голям ранк но може би само избрани сайтове.
- съдържание - качествено, да се публикува постоянно нова информация
- държат на дизайна - да не е нещо съвсем грозно
- социални мрежи Twitter и Фейсбук /минимум х 1000 последователя/
- RSS subscribers
- about страница, инфо за сайта, автори и т.н