Harkon-e уважавам твоето мнение, както и това на всеки във друг от членовете на форума. Не знам защо се заяждаш, при положение, че темата е пусната за дискусия, а аз не съм казал мнението си все още. Не искам да провокирам никого със нищо. Погледни мнението на coolice и се замисли дали щастието има нещо общо със свободното време.
Не съм на 100% съгласен със coolince, но като цяло смятам, че нещата стоят така. Всички сме гледали американски филми, в който се разказва за хора които от бедни стават богати и всичко се завърта на 360градуса. Стават съвсем различни личности, и забравят кои са били от къде са тръгнали. Според мен те са просто като останалите американски филми тип "Рамбо" където главните герои ядът патрони и чупят ножове с ръцете. Според мен доста голяма част от нашият мироглед се гради на такива филми, който често нямат нищо общо със реалността. Не зная дали е така, не се зная дали ще се упгрейдна до FenaPremium, но това което казва човека от клипа е много вярно до там, че като помогнеш на някой , като дадеш малко от себе си , се чувстваш по-добър човек.