monefff Well-Known Member 30 Октомври 2011 #1 Можете ли да намерите грешката? Ако сте я намерили, НЕ Я казвайте.. нека и другите малко да се помъчат да я потърсят.. Лично на мен ми отне около минута да я намеря :lol: Ужас.. тряяя си стегна мозъка :lol:
Можете ли да намерите грешката? Ако сте я намерили, НЕ Я казвайте.. нека и другите малко да се помъчат да я потърсят.. Лично на мен ми отне около минута да я намеря :lol: Ужас.. тряяя си стегна мозъка :lol:
D deyan Member 30 Октомври 2011 #2 От: Can you find the mistake? ...the the... На мен повече от минута... Заради смяната на времето е.
delta_force Active Member 30 Октомври 2011 #3 От: Can you find the mistake? 10 секунди - това е, защото съм се наспал (смяна на времето хаха)
po_taka New Member 30 Октомври 2011 #4 открих я и си викам пффф не може да е толкова лесно и след около три минути открих втора
X.Iliev New Member 30 Октомври 2011 #6 От: Can you find the mistake? Интересно ми е как ще намерят грешката тези, които нямат никакви познания по английки език, така де... :mrgreen:
От: Can you find the mistake? Интересно ми е как ще намерят грешката тези, които нямат никакви познания по английки език, така де... :mrgreen: