От: Cancellation, mister Borisov! [Канселейшън г-н Борисов!
Здравей, някакъв проблем ли имаш с мен?
Споко, то като му видиш ника и си личи за какво става дума...
То само Трайчо май беше що-годе свестен в това жалко правителство и го махнаха. ББ е може би най-великия оратор и популист на нашето съвремие, обаче политическата му некомпетентност не може да съперничи с нищо.
Трайчо бил свестен? Тоя простак последната седмица заговори за приватизация на енергоразпределението. Това знаеш ли какво значи? Да се продаде държавният дял и ЧЕЗ, МЕЗ и т.н да вдигнат тока двойно, щото тогава няма да има кой да им пречи. Свестен...? Think about it...
По принцип подкрепям правителството, но и на мен взе да ми идва до гуша. Но все пак нека не забравяме, че някои неща (като здравеопазването) никога няма да се оправят, който и да дойде на власт. То това си зависи от хората вътре. Когато докторите започнат да говорят за пациентите като за хора, а не като за "крак, ръка" и т.н , тогава ще се оправи здравеопазването. Това че някой пияндурник е избутал медицинския, не го прави по-голям от другите... Ноо, това е положението! Мекия!
Докато не влезем в парламента със сила нищо няма да стане
Който и да ми хвалите, който и да ми плюете, който и да ми промотирате - все тая!! Народът ще е гладен, а ония педерасти ще са претъпкани! Т'ва е! Разликата между правителството на Борисов и другите преди него е една - повечето от хората на Борисов са стабилни и си имат предостатъчно пари. Докато другите идват гладни и си тръгват дебели. Т'ва е...