Мараба, както казват по едни сериали! :mrgreen: Малко не е за тук темата ама тази секция е най-вървежна, че мисля тука да я плесна. Забелязах, че доста народ поръчва и плаща с PayPal обаче аз PP не съм слагал и при ордъра не виждам да има PP, как става таз работа?
Реално, ако говорим честно, PP обработват карти, независимо от това какви са, но и на мен ми е странно, че са позволили хербали при положение, че едно от нещата, които не може, но ако говорим за не адулт продукти, то тогава може. Иначе явно са го пуснали, защото се забелязва тези дни ордери с PayPal. Естествено,
CashBurners, са една от най-хубавите афилиейт програми, с които сме работили, както и реално аз взимам доста неща от нея, както като идеи, така и като отношение - компания-клиенти и компания-партньори(афилиейти).
То автоматично не ги поддържа тамплейте:
Но не се изключва и опцията да се минава от личен към фирмен PayPal.
Ако им нещо такова ще е добре, но това се случва май след договорки, защото не виждам как, като не го предлагат на ордер страницата. Както и знам, че paypal не поддържат такъв тип продукти. Но едно е факт, така както
CashBurners могат леко да се договорят с потребителя, ката и много други вече са намерили това като начин. Все пак е доста по-спестяващ пари от други, както и става за секунди.