а защо не направиш сайт за някой от продуктите ?
само от реферали предполагам няма да се съгласят, но ако те имат продажби или ти имаш поне една ще стане номера
само не си прави опити, за да не ги наплашим и тях от българите...
п.с.
иначе са печени хора
Мене ми изпратиха семпъл пак с хапчета даже А още нямам продажба
не те разбрах !
ако ме питаш защо не си направя сайт - ти отговарям : не знам кои ще тръгне да купува от някакъв нов сайт .... не мисля че е лесно
по-лесно ще ми е да събирам реферали
- Плаща ли ?
- до кога ще плащат по 1$ за всеки реферал ?
- и може ли да се съберат тези 200$ - минимума , само от реферали ?
правиш си сайт /блог и слагаш на него реклама към техен продуктов сайт например на никои нищо не продаваш само си маркетираш сайта /блога и показваш реклама не се притесняваи за нищо стават продажби от показването на реклама дори и с не много добър сайт и по лесно да се спечелят пари така отколкото от рефералите
Провери дали всичко си вкарал правилно. А от кога са ти над 200, защото е възможно да си попаднал в интервала между двете дати (1во и 15то число). Пиши им ако след прегледа видиш, че проблема може да е при тях. Но няма от какво да се притесняваш. Плащат. Просто нещо се е случило сега с твоя акаунт.Абе тея кога плащат по пей пал? Преди 2 месеца минах 200 долара и още не са ми пуснали нищо. Четох FAQ нищо не пише! Има ли нещо, което ми убягва?
Преди 2 месеца минах 200 долара и още не са ми пуснали нищо.
Hello,
The issue is you have chosen to be payed by PayPal, but the funds that are used to pay affiliates by PayPal is supplied solely from sales through Paypal, and it has been depleted since there are so many affiliates wanting to be paid by PalPal recently. We would much prefer to pay you via Epassporte, it is a far better way to receive your funds and you can withdraw your money from any ATM around the world, the cost for one to be created for you is $40, would you like us the make one of these accounts for you, the $40 will be deducted from your affiliate account balance. If so please make sure that all of your contact details are completely up to date.
Thank You
CBjas
Affiliate Manager