От: Cashburners + Google
Blinky изглеждаш ми пич, не виждам защо се заяждаш със моя въпрос ? Не че съм ти длъжен но искам да ти кажа , че не си прав в случая и дори ще подтисна чуствата на словоохотливост които напират за да не ти отговарям така детски както ти в този случай.. (въпроса за нишовите продукти беше риторичен). Не искам техните контакти за да си чатя с някой, просто искам да знам дали няма да стане като с Генбъкс и до колко са сигурни. Според мен един реален адрес в US или Европа е достатъчен поне за начално доверие към програмата им, как иначе да имам стимул да стана "топ акула"? Вместо да ми развивате някакви теории можеше да ми кажеш виж е тука или напиши т'ва в гугъл и да видиш... нали форума е за взаимопомощ ?
Не разбирам какво ми пише и тоя dude Моко, аз питам как да ми излезе УРЛто в подписа, понеже няколко пъти опитах но нещо не става и се съмнявам дали няма някви ограничения. Сега след като изясних това предлагам да се позамислите дали живеете в един реален свят или си вадите изводите само колкото да кажете нещо.
Нищо лично! Помагали сте ми със съвети, но не виждам какво ми се нахвърляте ?
vlasti малко си остър, братле :]
Въпросът ти беше - има ли рестрикция от Г, към кешбърнърс и техните темплейти?
- да, има! Затова съм ти написал къде да влезеш в сайта на кешбърнърс и да прочетеш извадката, която съм ти дал.
А относно това защо не ти излиза линка в подписа (което ти беше като послепис, между другото) ето как трябва да изглежда един линк в този форум (не навсякъде е така, но пък всичко е html в крайна сметка
)
Код:
[url=линкът-тук]Името на твоя линк е?[/url*]
Това е цялата работа... Само че трябва да махнеш звездичката и тогава ще проработи
И като за финал - един съвет от мен - преди 3-4 години бях намерил този форум... Трескаво исках да изкарвам пари от интернет, но явно бях твърде малък и не ми увираше главата... Случайно същата треска ме обзе преди 2 години (пак лятото) и се сетих за форума. Тогава дойдох и започнах да чета и да попивам всичко... Близо 2 години вече се занимавам с интернет маркетинга
Мисъла ми е, че ако не си готов за такова нещо - не се напъвай, то насила хубост не става... Също така недей да бъдеш остър с другите потребители, защото не всеки знае всичко и все ще има случаи, в които никой няма да може да ти помогне, но това не значи че трябва да обиждаш, нали? Не си осирай пътеката, както се казва, защото ако влезеш в блеклиста...
Пирамидко ти обясни как са стояли нещата при него, ти поне от учтивост можеше да избегнеш това "не ме интересува твоята биография" , нали? Замисли се... Каквото повикало - такова се обадило... В България това е единадесетата Божия заповед
Айде, успех !