От: От: Cashburners - ptc traffic
То надали ще имаш някаква полза от такъв трафик, защото обикновено са бедни клицарите (ако съм ти схванал мисълта де).
Така е, но надявам се единствено на това, че някой ще се зарибят и ще започнат да правят продажби, а другите имат разработени сайтове и могат да намерят някой продукт, който да фитне на трафика им. Абе надяваш се да има читави, и това е едно от нещата, които са важни за успеха. Но както казах требва си стабилно трафик. Да речем:
- изсипят се около 1 000 000
- от тях половината да са я видяли = 500 000
- при конверсия 1:50 ще се запишат 10 000
- по оптимистични изчисления 5% (500) от тях ще са активни
- и от тези активни половината да продават - 250
Това е най-оптимистичния вариант. Числата са яко завишени, като се има предвид какъв шит е трафика там. Но това е според мен елементарния сценарии.
Може и да не съм прав, но всичко е на база дадени отношения и тествани методи. По-лошото от това се отнася за много тегаво изпълнение, трафик, програма и други такива важни фактори. Но опредлено мисля, че може да се пробва, така и така трафика е куц, поне го използвайте за нещо и забравете за него.
П.П: Днес видях MFA сайт там (в PTC сайт) и се замислих тоя колко му остава още?
Бях там за да видя какво реално е отношението на видяно / кликнато. Не е това горе със съгурност. Там e:
Imps left
6682
Shown
118
Clicks
1
Clik thru %
0.847
Както казах по-рано - УСПЕХИ!!!