От: @Cassiopeia Душичке моя, слънчице!
Феникс-Птица-Пиле (галено за птица)- псевдоним на една прекрасна жена! Овцете са на друго място.
Но се присетих нещо. Понеже темата обсъжда ... моралната страна на нещата, как не е етично във форум за предприемчиви българи, да се постват снимки. Дори вече имаме косвено наложено ограничение и заплаха от комплексирана (очевидно) нефотогенична потребителка, че ще раздава отрицателни репутации- страх! и ужас! треперя просто! Ми е интересно, как в овчия форум тя нямаше претенции, когато всички лели, баби и многодетни майки си напускаха снимките, а тук изведнъж й се видя проблемно? Вероятно не е добре, да се разсейват предприемачите. И ма... му стара, доста от тези хора имат женици, които им топлят леглото, готвят им, разхождат им кучето, може и по някоя ... ако са заслужили и много не са хъркали, а в един момент като благодарност, какво? За малкото време докато си почиват спокойно, мислейки че мъжете им са в скучния форум и си пишат за кодове, програми, политика, футбол и казарма, някаква си развява крака! Това е направо за ... Господари на ефира и после съд до дупка, докато тази парясница не плати обезщетение на разбитите семейства.
Толкова засрамена се чувствам ... че отивам да си купя ром. Петък е! Наздраве! :twisted:
А, не е етично... Не е много умно, не че не е етично. Страшно добре си запозната какви теми (инвизибъл за потребители с по-малко от 20 мнения) има у женския ни форум...
На А-Мунчо провокациите за постване на снимки бяха такива, че всяка патка, която се върже, би изпаднала в патова ситуация.
Вариант 1: Толкова много й пука за мнението на А-мунчо, да не би случайно да я помисли за целулитна крава, че веднага бърза да опровергае със снимки. Само интересно защо последната снимка беше на жена на около 20 и няколко, след като си грубо на 40. Щом 1995-1997 г. вече си била завършила едно вишу, значи тогава си била на около 23. За Здравна каса почва да се говори и да се законотвори 1998 г. Пък и МЕИ-то сигурно се нарича ТУ от поне 20 години:
http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=50840&page=3
Вариант 2. Целулитна крава си и слагаш снимка, за да покажеш, че не се срамуваш от себе си. Наистина неестетично.
Не знам кой от двата варианта е по-малко комплексарски
Обаче нямаше как да не забележа колко профи съвети даваш за крадене на снимки от роднини, познати, приятели или на неизвестни фотомодели...
И, разбира се, почваш да го играеш много възвишена, та викаш на помощ някакво пиле, което, ако не си ти (силно съмнително, защото наистина и 50-годишна леля може да си смени в днешно време ИП-то), значи че си изревала на някой твой познат как, видиш ли, едни лоши хора приказват неприятни неща за горкичката Касиопея, и имаш нужда от защита. Изобщо супер нелепо включване
Най-важното, разбира се, е че тази тема, доколкото разбрах от автора й, не е създадена поради факта, че спамиш и качваш снимки, а заради навика ти да репортваш. Като нямаш гъз за панаир, няма да се заяждаш, в края на краищата. Не съм те репортнала, че ме "прати" на психиатър, че ми отправяше заплахи и да съм се пазила от теб, обаче наистина, недей да замесваш мамите и женските форуми във всяка една възможна тема, по която си некомпетентна и си решила да се изяввяваш.