S Shmitkata Member 1 Януари 2008 #1 Aide i prez tazi godina da imame mnogo zdrawe, kasmet, lubow i PARI
iNDESiGN Member 1 Януари 2008 #5 ай, честито и от мен...са се брибирам... тук под синьото небе , втори дом е то за мен , черното ми БМВ , карам си го нощ и ден....
ай, честито и от мен...са се брибирам... тук под синьото небе , втори дом е то за мен , черното ми БМВ , карам си го нощ и ден....
Митака New Member 1 Януари 2008 #6 Нека новата 2008 да е благородна година за всички, особено онлайн бизнесмените Пожеланието ми се ограничава до три креативни думи: Желание > Действия > Успех
Нека новата 2008 да е благородна година за всички, особено онлайн бизнесмените Пожеланието ми се ограничава до три креативни думи: Желание > Действия > Успех
B BigBoss New Member 1 Януари 2008 #7 Честитс и от мен. Нека през новата година ви се сбъднат поне половината желания
Blinky Owner 1 Януари 2008 #8 Честита нова година и от мен. Да сте щастливи, здрави и да не се избавите от успехи. Много късмет приятели през новата 2008-ма. :wink:
Честита нова година и от мен. Да сте щастливи, здрави и да не се избавите от успехи. Много късмет приятели през новата 2008-ма. :wink:
Moko Well-Known Member 1 Януари 2008 #11 Честита нова година!! Много здраве, щастие, късмет, успехи, любов , пари, сайтове, продажби... Всичко, всичко да има!
Честита нова година!! Много здраве, щастие, късмет, успехи, любов , пари, сайтове, продажби... Всичко, всичко да има!