K KpucTuaH Member 17 Февруари 2011 #1 Въпроса ми е зададен още в заглавието. Извинявам се , ако темата ми е глупава , но за съжаление никъде не намерих информация , какво точно представлява тази система. Като афилейт маркетинга ли е?
Въпроса ми е зададен още в заглавието. Извинявам се , ако темата ми е глупава , но за съжаление никъде не намерих информация , какво точно представлява тази система. Като афилейт маркетинга ли е?
H happyslacker New Member 17 Февруари 2011 #2 От: cj.com - какво представлява? Да. Ползват се бисквитки за да се отчитат комисионните.
ivo1017 Active Member 17 Февруари 2011 #3 От: cj.com - какво представлява? Май те мързи да ползваш Гугъл. Ето прочети. А тук и за Аф. Маркетинга.
От: cj.com - какво представлява? Май те мързи да ползваш Гугъл. Ето прочети. А тук и за Аф. Маркетинга.
strana Well-Known Member 18 Февруари 2011 #4 От: cj.com - какво представлява? Темата ми напомня за грузинеца, дето седнал да яде в руска кръчма и се изгубил в превода (дори без Скарлет Йохансон): - Девушка, дайте мне список блюдей. - Вы хотите сказать "Меню"? - Ну, можно и тебю. Последно редактирано: 18 Февруари 2011
От: cj.com - какво представлява? Темата ми напомня за грузинеца, дето седнал да яде в руска кръчма и се изгубил в превода (дори без Скарлет Йохансон): - Девушка, дайте мне список блюдей. - Вы хотите сказать "Меню"? - Ну, можно и тебю.
S spirtx New Member 23 Юни 2011 #5 От: cj.com - какво представлява? същото като кликбанк само че има и физически продукти не само дигитални
От: cj.com - какво представлява? същото като кликбанк само че има и физически продукти не само дигитални