Clickbank въпрос

blackout8

Well-Known Member
Здрасти колеги,

Въпроса ми е адресиран към някой, който е бачкал и още бачка с тях, който е получавал от тях чекове.

Та значи вече имам 5 поръчки, имам от 3 различни места покупки - виза, мастър-а, и пейпала и съм минал минималния праг за чек. Та въпроса ми е аджеба кога ще ми пратят чека, влизам пак в акаунта ми и долу излиза инфо:

CDR-- Account had not yet met Customer Distribution Requirement. Click here for text of the CDR as contained in our accounting policy. Paid balance delivery begins on the "Date Sent" date.

Какво още не съм направил и кога се пращат чековете. Чета ама нещо не мога зацепя, какво ми липсва.

Мерси предварително

От: Clickbank въпрос

Трябваше да си купиш акаунт от някой, който е получавал плащане, но се е отказал и не го ползва.

Няма проблем да се сменят данните за собственика на акаунта (държава, адрес, име - всичко се сменя лесно или поне така беше последния път като проверявах).

Имай предвид, че трябва да правиш продажби редовно, иначе ти изяждат парите с таксите за спящ акаунт (dormant account).

ClickBank взима по $1 на всеки 2 седмици при неактивен акаунт повече от 90 дни

Какви продукти успяваш да продадеш? Аз преди време се занимавах с Форекс роботи, обаче от известно време съм ги зарязал, защото трудно се оптимизират сайтове за такива ключови думи. Иначе има голям потенциал. Хората искат да изкарват пари на автопилот без да работят и са готови да си купят легална печатница за пари.

Регулярни са ми продажбите, просто ми е чудно какво още - явно до съпорта ще се пише ама много бавна работата

Малко ъпдейт

Днес си получих 3 цифрения чек и всичко е 6. Само едно питане що пише pay to the order of "акуанта ми в кликбенк" на чекове не се ли пише името на когото ще се плаща/бенефициента.

А иначе да препоръчате банка дето осребрява?

Само едно питане що пише pay to the order of "акуанта ми в кликбенк" на чекове не се ли пише името на когото ще се плаща/бенефициента.

Разбира се, че името на лицето, което трябва да получи парите трябва да е написано там. Ти сигурен ли си, че в профила си (там, където се пишат данните за плащане) си написал името си правилно (върху чека ще се отпечата името, което си посочил като "Payee Name", а не "Name" от "Contact information")?

97mf10.png

Искаш да кажеш, че вместо името ти върху чека е написан номера на акаунта ти в ClickBank? А по-долу, където е адреса, написано ли е името ти или пише пак същото?

А иначе да препоръчате банка дето осребрява?

По въпроса имаше цяла тема.

Ако името ти не е написано на чека не виждам как някоя банка ще се съгласи да го инкасира. Ако все пак името ти го пише някъде по чека (например като получател на писмото е написано твоето име) е възможно да се съгласят (ще им обясниш, че софтуера, който е печатал чековете е имал бъг и е написал нещо друго вместо името ти).

Ами само горе Payee name е акаунта ми но аз забравих че пише

Checks are issued to this payee name. If you want to keep your personal name confidential, we recommend that you list a business name here, and use your personal name for the contact name below

А на чека си има всички екстри без името ми но пък конфеденциалност, има адреса и всичко, но по важното най-отдолу си има има един код в Memo частта така че като го видят ще си проличи че съм аз.

Кода в частта Memo не съдържа твоето име, а само код, който е разбираем единствено от ClickBank.

Въпросът е когато го занесеш в банката от банката дали ще видят твоето име написано върху чека. Ако не го видят как да го инкасират? Това е поименен чек - т.е. това е чек, който е издаден на името на определено лице.

Бизнес име (business name) значи или DBA или име на фирма. В САЩ може да пишеш DBA, обаче в България май няма такива възможности (пише се име на фирма или име на физическо лице).

Не разбрах все пак пише ли го някъде твоето име върху чека или не го пише. В раздела за адрес пише ли го или и там програмата е сложила каквото си въвел като "Payee name"? Ако и там го няма името ти може да се наложи преиздаване на чек. Ще ти вземат таксичка за това (от ClickBank) и ще чакаш още един месец да дойде...

Навсякъде е заместено акк, нейма ми на чека.

В Сетингите на Кликбанк на contact info съм ги дал име фамилия всичко както си му е реда - но на чета дори и там където е логично ми се пише името е пак акк. на кликбанк.
И аз не знам как ще стане като не ми е името написано - странно нямам името си, написан е акк, но пък с целия ми адрес :D

Така че знам ли предполагам е конфиденциалност, при проверка на кода ще се установи че чека е поименен до моето име.

Ще видим драснах им писмо, че не ми се ходи до банката няколко пъти :D

Горе