Здравей,Здравейте,
искам да попитам мога ли да видя рефералите си в clickbank ? Някой ако знае как става и дали изобщо е възможно да сподели. Търсих подобна тема, но не успях да намеря.
Да, сподели, че им мен живо ме интересува. В интерес на истината е хубаво, че имаш генерирани продажби, но в същото време е малко тъпо да не може да видиш от къде са и кой ти ги прави. А още по-лошо е, че не може да определиш %-а продаващи от общия брой. Това пак са важни статистики, защото все пак да може да прогнозираш по-добре в бъдеще. Примерно, ако на всеки 10-11 реферала, един продава, това означава, че на 100-110, броя ще е 10-11, което си е сериозно, ако всеки прави по някоя друга продажба на ден.Първо благодаря за отговора. Генерират се продажби, но аз реално немога да разбера от кого са, дали другите са активни и както каза кликове и такива неща. Ще пиша и аз ако има отговор ще го споделя.
Да бъдат коректни ! - това човек не може да знае дали са коректни следкато няма нужната информация зада отсъди дали са или не коректниПо принцип е предпоставка не само за това, това е по-скоро факт, че админ панела е доста недоразвит или не мислят в тази посока от въпросната мрежа. Тази програма има само един шанс да се отличи от другите си конкуренти, защото последно време направиха най-малко промени (само в дизайна) от останалите и това е да се държи коректно. Ако това го направят, ще има много негатив и все по-малко ще ги промотират.
То реално, ако си опитен бизнесмен ще си наясно, че не е нужно да се крият и да разчиташ на това да не те хванат. Както казвам и на моите приятели, решили да го играят Казанова, винаги е възможен момента на засечката. Няколко хора ще се регистрират през теб, ти ще знаеш за тях и когато някой направи продажба ще се похвали. Ако не ти се отчете, ето ти издънка. Но да се надяваме, че програмата не е такава и това го имат в предвид, защото едно е да спестиш няколко долара от няколко афилиейта, друго е да инвестираш хиляди и милиони в оправяне на онлайн репутацията си. Колкото и да е, ще писнат в DP и някой друг форум и ето ти тесла. Но не е изключен и момента да е така. Няма сигурни неща на този свят, нали така беше казано.Да бъдат коректни ! - това човек не може да знае дали са коректни следкато няма нужната информация зада отсъди дали са или не коректни
Някой вадил ли е кинти от тях, сега ги пробвам - по една тежка дума се конкурирам, надявам се до месец има вече някви продажби добри
Мерси за мнението. Преди няколко дни някой беше се усъмнил, че не плащат. Добре се включи. Знам, че са добра програма и не биха си позволили глупости.Не са лоши кликбанк имам няколко продажби от тях и ми пратиха чек за $200 преди няколко седмици
Не са лоши кликбанк имам няколко продажби от тях и ми пратиха чек за $200 преди няколко седмици
Мерси много за инфото. Да, и аз знам, че компанията е повече от читава, а програмата им е уникална и наистина прави пари на своите афилиейти. А ти се сключи по темата - в истинския и фокус - как да се видят афилиейтите, които ти правят продажби? Интересно е, защото доста хора запознати с аф. панела им не виждат нищо, а не е като да не сме се ровили всички.Да се включа и аз.Продавам един продукт на кликбанк повече от година и проблем с плащането никога не съм имал.
Продавам еддин софтуер за гледане на тв онлайн.
Не тук промотираме програмата им, както се вижда де. Интересни са и се надявам все повече хора да се записват и да ги пробват. Не за друго, но от големите май съумяха да интегрират най-успешно този тип разрастване. Не знам как да нещата при CJ и SAS, но определено не мисля, че имат. Знам, защото имам акаунти и се опитвам и тях да промотираме, както правя с ClickBank. Ако някой има повече информация за това и ме намира в грешка, да каже. Ще бъде полезно за всеки да знае.Някой друг ще се престраши ли да каже какви продукти продава?
До тук двама са казали - alergodil продава софтуер за гледане на ТВ онлайн, аз съм продавал софтуер за производство на почти безплатни пари (Форекс роботи).