Просто сайта ни е доста сгъчканСкоро мисля да пускам малък, некомерсиален блог. Посетих сайта ви и като видях тази част от сайта се отказах. Под тази част имам предвид :
Приятели
Cms-BG.COM
Zaribqvka.NET
Asenov.NET
Cstrike-BGN.INFO
Stefanov.TK
F-ckFace.orG
Без да се обиждат хората под 18 години от форума, но това е абсолютно лапешка работа. Нямате също и секция "Често задавани въпроси". А като видях, че предлагате и преинсталации на компютри, инсталиране на програми и т.н. съвсем се отказах.
Имате желание, но така няма да си намерите клиенти. Приемете го като приятелски съвет.
Сайта си работи
Правят профилактика сигурно ...Сега може и да работи, преди един час не работеше, пу аз с моя си късмет все уцелвам този 0,01% Downtime на провайдърите бре.
... и даже сега пак не работи. 19:31. Мен ли се опитваш да убедиш, че работи или себе си?
Имаме „досаден проблем“, който отстраняваме.
Не разбирам за какъв НСБОП говоришНСБОП?..........
Не мога да разбера защо смятате, че трябва да стане нещо, че да предприемем местене на нови сървъри ?Не, просто предвиждаме това от доста време. > Е какво се случи де ?
Ти сам каза че имаш "досаден проблем".Не мога да разбера защо смятате, че трябва да стане нещо, че да предприемем местене на нови сървъри ?
Просто хората те питат какво се е случило. Та, какво се е случило?Проблема се оказа доста сериозен и започваме преместване на нови сървъри.
Ти сам каза че имаш "досаден проблем".
След това спомена:
Просто хората те питат какво се е случило. Та, какво се е случило?
Никой не те е питал закакво си решил да си местиш щайгата от едната стая в другата.
Ами просто няма да може да стане клиент в моментаИ сега до 01.12.2010 15:00 ако някой иска да ви стане клиент какво правите ?
Как мислите че ще избере вашата фирма, а не някоя друга ? Поставяте ли се на мястото на клиента ? Само информация за контакт има.