Имайте впредвид, че ако е nulled системата може и да е backdoor-ната ...
Системата не е nulled, а е преработена версия, която няма license key.
Води се Owned License No Branding и не е backdoor-ната
@alex.atanasov - имам го предвид и знам, че „Българите“ не сме много дружелюбни и приятелско настроени, всеки гледа да изяде другия, защото иначе ще изядат него
Мерси за мнението и препоръката.Нали си наясно, че балъците са малко в webmaster форумите и че това твърдение е меко казано невярно.
Отвори официалния сайт на хората, които предлагат този административен панел и се информирай преди да пишеш тук, за да изглежда правдоподобно. Такива действия от твоя страна карат потенциалните ти клиенти да се усъмнят в сигурността на услугата ти. Утре ще ти пишат едно писмо, други ден нотариално такова и какво ще правиш с потребителите си, които са ти гласували доверие и пари, като ползват услугите ти.
Един съвет: Платете си го, почти без пари е..някакви си 15/18 долара и си работете без притеснения дали някой ще ви оплюе, репортне или критикува. Гради имидж, доверие а не обратното.
Поздрави и бира!
Виж сега пич, това, че не си казал на някой балък в прав текст, не значи че не търсиш такива.
Крайно несериозно е да се опитваш да градиш бизнес на основата на нулнат/кракнат софтуер. "Системата не е nulled, а е преработена версия, която няма license key." - ей такова животно няма! След като няма изискване към ключа, то системата е нулната. След като не можеш да отделиш $20 за билинг системата си, сам показваш колко сериозен "бизнес" въртиш.
Да си призная, още когато пуснахте темата проверих дали имате лиценз, още преди Алекс да беше писал за това, просто защото исках да разбера колко сте сериозни като евентуален ваш клиент. Е вие не сте такива.
Направи нещо по-въпроса, защото в момента градиш доста стабилна анти реклама.
Жоро, няма смисъл да се бъзикаш, защото не си интересенчувъл съм за open source На whmcs ама цената :Д била мамата си трака
Нашите сървъри са достатъчно мощни, за да осигурят необходимото бързо действие на сайтовете разположени на тях, и са отлично подсигурени срещу отказ и загуба на информация.
Ние сме бързо разрастваща се фирма, така че може от време на време сайта ви да изчезва, ама какво да правим, нови сме.