bedrijfsbeheer айде малко по кротко в личните квалификации - Тук всеки има право да си каже мнението но не и да обижда останалите
В момента нищо не вади, това значи, че нищо не струва, просто е.
Красота е, как от 2300 си свалил на 900. Скоро ще слезеш и още, много добре осъзнаваш и ти, че реално не струва 900, просто се мислиш за умен, но реално си идиот, който не знае как да продава и как да прави бизнес.
Айде купи го де като си толкова отворен.
Мен не ме интересува колко пари е вложил, мен ме интересува колко пари вади. В момента нищо не вади, това значи, че нищо не струва, просто е. И все пак, всеки може да даде оферта тук, но гледам, че никой не дава, пък много ви знае устата.
Ако сайта нищо не струва вероятно този дето първо му предложи 200лв а след това вдигна на 450лв сигурно е много голям идиот та да иска да дава такива пари за нещо дето не струва
Гледам че пускаш теми да питаш как се монетаризира трафик, ако четеш усърдно може пък и 900лв да предложиш явно търпиш развитие
Я гледай май почна да си изпускаш нервите като те понатиснат малко - Иначе да обиждаш си много силен
Както малко по нагоре написа - Като не ти харесва - Стани модератор и ме Банни също така другият месец ще си идвам до БГ ако искаш ми прати адреса на офиса ти да мина да кандидаствам за работата с метенето може пък и да ме харесаш
Не нямам си друга работа нали за това искам да почвам работа при тебе - Прати ми адреса ти на ЛС аз лично ще дойда да ти донеса CV-то - Гарантирам ти че ще останеш доволен много е готино
Виж само ми запиши час и дата че ми писна точно като се прибера в БГ книжните Батмани точно тогава да са в чужбина по важни бизнес дела и да се разминаваме
Хаха и това какво, като заплаха ли да го възприемам, идиотче?
Гледам не си ми пратил адреса на ЛС явно те е хванало шубето - а пък не съм ти написал нищо страшно
С измислени герои като тебе е пълен нета