Всъщност той е с хибриден диск. Повечето хибриди не разполагат с повече от 16гб. Целта на това SSD е да си конфигурираш SWAP файла там. Така ОС-а ще се забърза доста.
В голяма грешка си. Или не вземаш в предвид, че това е НАЙ-ГОЛЕМИЯ е-магазин за лаптопи...
Относно Вайото, според мен пак си в грешка, но пък и всеки има право на мнение Както казало кучето - "въпрос на вкус"
Точно днес имаме в сервиза едно Вайо, и впечатленията ми се затвърждават неуспоримо
Виж файлът 10869
Виж файлът 10870
Та според мен, много малко хора биха казали на тези квадратни ръбати бутони перфектни. Като дори втората бяла клавиатура (на еисър) е много по добра...
За шрифта - тези дето пишат 5+ години на компютър, шрифта им е най-малкия проблем, щото не гледат копчетата. Шрифта би имал значение за някои пенсионер които не довижда и сега се учи да пише...
Да, на този del 7737, много прилича клавиатурата на сонито, но не е. Пак е с големи копчета с разстояние между тях, но не е същата.Ако говорите за тази клавиатура на Сони от първата снимка... че на моя Дел (7720) е 1:1 абсолютно същите копчета, за шрифта не мога да преценя, но пак ми се вижда същия. На Дел 7737 ми се виждат леко по-ниски копчетата, но като форма и разположение аз пак ги правя на същите...
Елементарно, правя една поръчка в понеделник, гледам кой номер е, правя една поръчка в петък гледам кой номер е. Като ги извадиш ще видиш колко са поръчките за седмица.Аз пък не виждам как ще "провери" колко продажби има едно частно търговско дружество. Единствения вариант е да работиш там, но и да работиш, пак няма да пуснеш такава информация публично
да ама забравяш, че освен лаптопи, те продават и разни дреболии, като подложки, чанти...
Но както и да е, пробвай, пак ще е интересно.
Според мен разликата ще е 100-150...
Значи за 10 дена имат около 678 поръчки или около 67 на ден. Приемаме че за този пазар това са много. Но все пак ме издразни отношението им и няма да си поръчам пак от там и не ги препоръчвам.Ами ако те нямат, представи си колко ще имат другите...