Това си е чиста подигравка. Да не говорим, че тази бета има точно две мисии и е изключително лесна. Почти не пуска никакви предмети и при чудовищата не се среща никаква трудност. На мен даже почти не ми се наложи да използвам колби.
Личи си как всичко е направено за малоумните 13-14 годишни, дето ще изцуркат кредитните карти на мама и тате да си я купят. Играта е само някакъв блед спомен за Диабло 2. Няма качване на точки всеки левел, променили са колбите за кръв, няма стамина, няма скролове за портали и идентификация, няма го дървото на скиловете (тук всичко е доста праволинейно, всеки левел ти дава точно определен скил, който спокойно е можело и автоматично да ти го качва). Махнали са много неща, които заедно правеха играта толкова интересна.
Това си е чиста подигравка. Да не говорим, че тази бета има точно две мисии и е изключително лесна. Почти не пуска никакви предмети и при чудовищата не се среща никаква трудност. На мен даже почти не ми се наложи да използвам колби.
Личи си как всичко е направено за малоумните 13-14 годишни, дето ще изцуркат кредитните карти на мама и тате да си я купят. Играта е само някакъв блед спомен за Диабло 2. Няма качване на точки всеки левел, променили са колбите за кръв, няма стамина, няма скролове за портали и идентификация, няма го дървото на скиловете (тук всичко е доста праволинейно, всеки левел ти дава точно определен скил, който спокойно е можело и автоматично да ти го качва). Махнали са много неща, които заедно правеха играта толкова интересна.
Все едно ми е написано на китайски това. Много съм гонил момите навремето и нещо съм ги изпуснал тия вълнения. Пък все ми се приисква от време на време да цъкам нещо...
`ич не се стрѐскам. Я ка̀то ѝмате врѐме за ко̀панье у Гяволо, по̀-добре до̀йдете у мо̀ята гра̀дина. Нѐма `а ви ка̀рам да ко̀пате. Ама ѝма мно̀го за скубанье. И ко̀лци за на̀биванье. И сѐк`ви други гра̀динарски за̀нимавки. Та си но̀сете ръкавици.ПС: Играта определено ще е 'фермерска' (Вискяр, не се стряскай )
Много малко ДПС бря. Това ще да е нормал превъртането. В момента имам около 100к ДПС (на софткоре инферно) и мисля почвам хардкор.
До момента:
Играта я спечелих от бас = 0 лв.
Продадох 100 мил на цена 15$(от 15 до към 21 май цената беше 50$ за милион и после падна) = 1500$ за има няма 3 седмици игра.
В момента ще дигат цената на поправката на софткоре. Съответно цената на милион пак ще се вдигне (в момента 1 милион се продава за около 8$) до около 15$(по това е мое виждане) и имам едни 50 мил още за продаване. Това си е ебахти надника дето може да си докарваш (не знам колко взима един общ работник но едва ли е повече от 600лв. на месец).