D devilx Well-Known Member 17 Юли 2013 #1 За 3-ти пореден път пускам тема, трябва ми 3 лайк-а в дигиталпоинт форума за да мога да пускам теми.. не може никой да няма акаунт с който да дава лайк.. Връщам услуга като линк или банер в мой сайт.
За 3-ти пореден път пускам тема, трябва ми 3 лайк-а в дигиталпоинт форума за да мога да пускам теми.. не може никой да няма акаунт с който да дава лайк.. Връщам услуга като линк или банер в мой сайт.
Blinky Owner 17 Юли 2013 #2 От: digitalpoint likes Дай да видим. Мога да хелпна. А ти тия лайкове, защо не ги събираш с помощ по теми там? Не е ли по-лесно?
От: digitalpoint likes Дай да видим. Мога да хелпна. А ти тия лайкове, защо не ги събираш с помощ по теми там? Не е ли по-лесно?
D devilx Well-Known Member 17 Юли 2013 #3 От: digitalpoint likes Чесно казано не съм на много ти с английския, просто ще ползвам маркетпласата там. Blinky каза: Дай да видим. Мога да хелпна. А ти тия лайкове, защо не ги събираш с помощ по теми там? Не е ли по-лесно? Увеличете...
От: digitalpoint likes Чесно казано не съм на много ти с английския, просто ще ползвам маркетпласата там. Blinky каза: Дай да видим. Мога да хелпна. А ти тия лайкове, защо не ги събираш с помощ по теми там? Не е ли по-лесно? Увеличете...
Blinky Owner 17 Юли 2013 #4 От: digitalpoint likes devilx каза: Чесно казано не съм на много ти с английския, просто ще ползвам маркетпласата там. Увеличете... Аха, Ок. Имаш лично.
От: digitalpoint likes devilx каза: Чесно казано не съм на много ти с английския, просто ще ползвам маркетпласата там. Увеличете... Аха, Ок. Имаш лично.
D devilx Well-Known Member 17 Юли 2013 #5 От: digitalpoint likes Много благодаря на Blinky , имам нужда от още 2 лайк, някой друг за помощ?