По-рано бях, чел че не ставало просто така влизането в тая директория, ако нямаш връзки и не си платил на сео фирма да те вкара може да си чакаш.Да мрът! Спамерски сайтове бяха линкнати в категорията, в която кандидатствах, а мен така и не ме одобриха.
Истински се радвам за тяхната "смърт"!
Да мрът! Спамерски сайтове бяха линкнати в категорията, в която кандидатствах, а мен така и не ме одобриха.
Истински се радвам за тяхната "смърт"!
Както се казва на умряло куче лесно се вади нож.... но и аз радвам на тяхната "кончина". Само ми пищят разни неща за анализ, че нямам линк при тях... 4 години чаках за 2 сайта и така и не добавиха, линк.Точно така! Не само да мрът, ами в ада горят гадините Толкова години един линк не можах да прекарам там и аз ....
Голям праз! Един безполезен сайт по-малко. Колко от вас са го ползвали за да търсят нещо в него? Или само драпахме за линкове там...
Да ползвал съм доста сайтове да търся преди появата на гугъл, ама този особено беше супер разбъркан и не особено подреден. Както и странен с одобрението на шепа сайтове. Имам линкове на мои сайтове там, но като цяло вече си е безсмислен като директория.Преди много, много години, още преди сътворението на гугъл, тези директории се използваха за търсене на сайтове. Останали са от тогава. Нещо такова са наще dir.bg и gbg.bg. То и на гугъл първоначалния алгоритъм беше настроен да отчита броя линкове в директориите и по тях класираше. Вече им мина времето....
Мой сайт си го добавиха без такава услуга след 2-3 седмици..По-рано бях, чел че не ставало просто така влизането в тая директория, ако нямаш връзки и не си платил на сео фирма да те вкара може да си чакаш.