Здравейте отново. Имам едно питане,защото стигнах до задънена улица. Направих нещо като блог/сайт на Wordpress използвайки Wamp. След като бях готов реших да взема домейн и хостинг. Всичко ОК. Преди да закупя хостинга промених настройките в WP, за да ми излиза вече името на сайта, а не localhost. Нещата свършиха дотам. Опитвайки се да влезна в Dashboard или където и да е, все ми дава "The server can't be found, because the DNS lookup failed". Реших че е защото още нямам хостинг и си взех такъв, но нещата не се променят. В е-майла от хостинг фирмата има инструкции как да ползвам сайта докато се активира хостинга, но не се получава или поне аз не мога да разбера как да направя нещата.Направих бекъп и изтрих всичко от Ламп. Започнах с инсталацията на WP през хостинг акаунта. Инсталира се без проблем. Когато се опитам да се логна ............com/wp-login/ или ...........com/wp-admin/ пак не се получава. Моля за помощ какво съм сбъркал или какво не съм направил, защото има най различна информация в гоогле, но не и затова което аз съм оплескал. Благодаря и весели празници