zoomaniak
Well-Known Member
Вече няколко пъти си поръчвам от тях - опс Надето ми поръчва - милата тя е професионален поръчмвател на всичко. Обувките ми поръча от Спорт Директ 8) та винаги от минутата на касовият бон идват до офиса до 6-тата минути. Жив да не бях - чакам повече за пилешката супа от кръчмата до нас
А до София - кв. Слатина като увеличаваме дестинацията станаха 18 мин.
Тракинг в реално време голем гъдел е тоя тракинг за Надя - една жена дето вижда къде и е яденето:
- Месим го
- В печката е
- На път е към адреса :lol:
Абе стига съм ги четкал - поне имат и яка промо-стратегиии - дават ти талон и получаваш на следваща пица и безплатен сладолед
Сега на 25 ако купиш пица на място при тях получаваш още една безплатно. И да ги еба ако не са ни го дали тоя талон - щото поръчваме често :-o
А до София - кв. Слатина като увеличаваме дестинацията станаха 18 мин.
Тракинг в реално време голем гъдел е тоя тракинг за Надя - една жена дето вижда къде и е яденето:
- Месим го
- В печката е
- На път е към адреса :lol:
Абе стига съм ги четкал - поне имат и яка промо-стратегиии - дават ти талон и получаваш на следваща пица и безплатен сладолед
Сега на 25 ако купиш пица на място при тях получаваш още една безплатно. И да ги еба ако не са ни го дали тоя талон - щото поръчваме често :-o